Bahçeli: itibarı haramdır aradılar, soyundan buldular (3)

MHP LİDERİ BAHÇELİ: TÜRKİYE TARİHİ BİR KAVŞAKTA Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Sinop mitinginde konuştu. Karayoluyla geldiği Sinop'ta Uğur Mumcu Meydanı’nda toplanan kalabalığa...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 20:31
Bahçeli: itibarı haramdır aradılar, soyundan buldular (3)






MHP LİDERİ BAHÇELİ: TÜRKİYE TARİHİ BİR KAVŞAKTA
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Sinop mitinginde konuştu. Karayoluyla geldiği Sinop'ta Uğur Mumcu Meydanı’nda toplanan kalabalığa hitaben konuşan Bahçeli, "Türk milleti geleceğini oylayacaktır. 33 gün sonra ya huzur kazanacak, ya da hüsran ipi göğüsleyecektir. Ya millet kazanacak ya da milliyetsizler istikbalimizi karartacaktır. Başka bir seçenek kalmamıştır. Sinop’a mal olmuş meşhur biz sözde anlamı bulduğu gibi ‘Buğday ile koyun kalanı oyundur’ Yüz yüzden göz gözden utanıyorsa bu 7 Haziran’da belli olacaktır. Tehditlere karşı milli şahlanış lazımdır. Sağır kulaklara kör gözlere tutulmuş akıllara kiralık kalemlere karşı milli iradenin insiyatif alması şarttır. İşbirlikçilere ruhu ve vicdanı izbeliğe dönmüşlere tek çare sandık, tek umut milletimizin vereceği hükümdür. Dün doğruda buluştuk düşmanı defettik dün sadakatta sözleştik işgali bitirdik, dün şehit verdik, bedel ödedik cumhuriyeti kurduk dün her külfete rağmen Türk milletinin haysiyetini cihana duyurduk. Artık sinsi oyunlar bitmelidir. Artık rezalet kürsüleri yıkılmalıdır. İhanetin perdesi yırtılıp atılmalıdır" dedi.
Türkiye’nin çaresizliğe ve seçeneksizliğe mahkum olmadığını dile getiren Bahçeli şunları söyledi: "Çare milliyetçi harekettir. Biz milli kimlikten yanayız. Bin yıllık kardeşlikten yanayız. Türkiye Cumhuriyetin ilke ve esaslarından tarafız. AKP ile geçen yıllar içinde en büyük gerilimi sizler yaşadınız. Türkiye üzerinde bu dönemde her tür tahrik denendi. Her kışkırtma her hile senaryo uygulandı. Ama çok şükür ki sağ duyulu milletimiz kavgaya kargaşaya alet olmadı sabırla sükunetini korudu. Sandık başına gittiğinizde ki mutlaka oyunuzu kullanınız tertemiz vicdanınızla baş başa kalacaksınız. Hiçbir ipoteğe takılmadan tehditlere aldırmadan siyasi rüşvetleri elinin tersiyle iterek, istismarcılara kanmayarak ahlaksızlığa, yoksulluğa, rüşvete yasaklara anti demokratik politikalara ‘yetti artık’ diyerek oyunuzu veriniz. Bunu yürekten inanıyorum ve sizlere sonuna kadar güveniyorum." 
Hükümeti eleştirerek konuşmasına devam eden Devlet Bahçeli, "Milliyetçi harekete vereceğiniz destekle yalnızca milletvekili seçmeyecek demokratik hakkınızı kullanmayacaksınız, aynı zamanda bölünmeye ihanete ve alçaklığa ‘Dur’ diyeceksiniz. Mutlaka iş birlikçi AKP zihniyetine dersini vereceksiniz. Üzerinizde hesap yapanlara, sessizliğinizi yanlışa yoranlara, sabrınızla oynayanlara rengini şehitlerimizin kanından almış al bayrağımıza hakaret edenlere, fitne ile bin yıllık kardeşliğimizin bozulmasına hizmet edenlere unutamayacakları bir ders vereceksiniz. Hiçbir vatandaşımız bu zillete mahkum değildir. Bu kara tablonun önünde duran Erdoğan ve Davutoğlu’na göre Türkiye’de her şey iyidir, güzeldir, mükemmeldir. Bu gün karşımızdaki manzara her alanda cephelere bölünen milli ve manevi değerleri çatıştırılan, beraberlik ve birlik ruhu yara almış, ahlaki yozlaşma batağına saplanmış yaralı bir Türkiye’dir. Sıra Türkiye’yi teslim etmeye gelmiştir. Bu karanlık Türkiye manzarasının tek sorumlusu vardır Erdoğan, Davutoğlu ve AKP hükümetleridir. Adına açılım denmiş ihanet maskelenmiştir. Adına barış denmiş terörist kucaklanmıştır. Recep Tayyip Erdoğan açıldıkça eşkıya azmıştır" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI
  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.