Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na da hayır dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüşme çağrısına ret cevabı veren MHP Genel Başkanı Bahçeli bu kez de CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 'Hayır' dedi.

12 Ekim 2015 Pazartesi 14:37
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na da hayır dedi






Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na da hayır dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara'daki kanlı saldırı sonrası görüşme için çağrıda bulunduğu MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'Hayır'lı tutumu sürüyor.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun randevu teklifini zamanlamanın uygun olmadığı gerekçesi ile reddetti.

Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da görüşme talebini reddetmiş, Davutoğlu bunun üzerine sadece CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü.

Bahçeli bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebini reddetti. Bahçeli, 'Görüşme için zamanlama uygun değil' gerekçesini gösterdi.
Bahçeli'nin bu tutumuna sosyal medyadan tepki yağıyor.

AYRINTILAR GELİYOR
Son Güncelleme: 12.10.2015 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.