Bahçeli'nin hedefinde Akşener ve Perinçek var

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde, muhalif cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener ve Doüğu Perinçek var..

05 Mayıs 2018 Cumartesi 20:08
Bahçeli'nin hedefinde Akşener ve Perinçek var






Bahçeli'nin hedefinde Akşener ve Perinçek var

Muhalefetin cumhurbaşkanı adaylarına yüklenen MHP Genel Başkanı Bahçeli açtı ağzını yumdu gözünü. "15 Temmuz gecesi Bahçeli hangi delikte, hangi kuytu köşelerde saklanıyordu önce onu açıklasın" diyen Vatan Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'e MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter'dan yanıt verdi. Bahçeli Akşener'e de yüklendi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Devlet Bahçeli'nin "100 bin imza verenlerde FETÖ incelemesi yapılsın" açıklamasına Çin'den yanıt vermişti. "Bahçeli milleti fişleyemez, millet Bahçeli'yi fişlemiştir" diyen Perinçek, "15 Temmuz gecesi Bahçeli hangi delikte, hangi kuytu köşelerde saklanıyordu önce onu açıklasın" ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli bu ifadelere Twitter'dan cevap verdi. İşte o açıklamalar:

''Bir ülkücü katili, siyasi iffetini kaybetmiş orak çekiç sevdalısı bir husumet kaynağı, 15 Temmuz gecesi nerede olduğumu sormuş. Milleti fişlediğimi söylemiş. İsmini anmaktan imtina ettiğim bu yabancı beslemesi, Beka Vadisi'nde sanıyorum aklını kaybetmiş,ruhunu da teslim etmiştir.''
''15 Temmuz gecesi nerede olduğumu millet biliyor, tarih biliyor, maşeri vicdan biliyor, vatan biliyor, bayrak biliyor, ecdat biliyor, devlet biliyor; sen bilsen ne yazar bilmesen ne çıkar. Emin ol ki, senin olmadığın her yerdeyim. Senin olduğun yerde de zaten yokum.
Şahsım ve partim 15 Temmuz'da Türk ve Türkiye düşmanlarının tam karşısında bozkurt gibi duruş gösterirken, bunu sorgulamaya cüret eden, dedikoduyla, yalan ve dolanla piyasa değerini arttırmaya gayret eden müfteri ve alçağa millet hak ettiği muameleyi mutlaka yapacaktır.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.