Bahçeli'den bomba fotoğraf: Erdoğan'a nazire mi yaptı

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a gönderme yaptığı fotoğraf sosyal medyayı salladı. Bahçeli'nin elinde tespih, sırtında pardesü, kasket, beyaz gömlek üstüne patlıcan rengi kravat ve takım elbisesiyle paylaştığı fotoğraf yorum rekorları kırıyor...

01 Ekim 2015 Perşembe 01:34
Bahçeli'den bomba fotoğraf: Erdoğan'a nazire mi yaptı






Bahçeli'den bomba fotoğraf: Erdoğan'a nazire mi yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medya sitelerinde paylaştığı fotoğraf günün konusu oldu.

Elinde tespih, Sırtında pardesü, kasket, beyaz gömlek üstüne patlıcan rengi kravat ve takım elbisesiyle verdiği poz sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.


Fotoğrafın altında 'İstanbul'un bütün semtlerini iyi bilirim. Karagümrük'e de sevdalıyımdır' sözü yazan Bahçeli, Kasımpaşalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı gönderme, gece boyunca en çok paylaşılan mesaj oldu..

Son Güncelleme: 01.10.2015 01:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.