Bahçeli'den sağlık uyarısı: Sağlığınıza dikkat edin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçirdiği ameliyatın arından grup toplantısında ilk kez oturarak konuştu.

09 Şubat 2016 Salı 12:22
Bahçeli'den sağlık uyarısı: Sağlığınıza dikkat edin






Bahçeli'nin grup toplantısında dikkat çeken detay

MHP lideri Devlet Bahçeli kalp ameliyatı sonrası grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin ameliyat sonrası grup toplantısında partililere oturarak seslenmesi dikkatlerden kaçmadı. Bahçeli'nin ilk cümlesi "Eskisine göre daha zinde bir şekilde aranızdayım" oldu.

Geçirdiği kalp ameliyatının ardından görevinin başına dönen Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda partililere hitap etti. Bahçeli, "Bizleri kavuşturan, bizleri buluşturan Rabbime şükrediyorum. Günbegün büyüyen özlemle geçen yaklaşık 3 haftalık bir süreden sonra burada, bu millet eserinin çatısı altında olmaktan kıvanç duyuyorum. Vuslatımız gerçekleşti, zorunlu ayrılığımız nihayet sona erdi. En başta sizleri, ekran başında bizleri izleyen aziz vatandaşlarımızı en içten, en derinden kopup gelen hislerimle selamlıyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kaydetti.
 
"ALLAH HEPSİNDEN AYRI AYRI RAZI OLSUN"
 
15 Ocak 2016 tarihinde önceden planlanan tedavi kapsamında başarılı bir operasyon geçirdiğini hatırlatan Bahçeli, "Tedavimle ilgilenen Sayın Prof. Dr. Erol Şener Bey'e, yine hastanede ziyaretime gelen, zamanlarını ayırarak bekleme zahmetine katlanan tüm kardeşlerime ve dava arkadaşlarıma mesaj ve telefonlarıyla 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunan Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Başbakana, Sayın Bakanlara, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sayın Genel Başkanına, diğer siyasi partilerimizin genel başkan ve yöneticilerine, elbette dualarıyla şahsıma büyük güç veren milliyetçi-ülkücü hareketin kutlu neferlerine ve aziz milletimizin her ferdine ve aziz milletimin her ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepsinden ve hepinizden ayrı ayrı razı olsun" ifadelerini kullandı.
 
"SAĞLIK HER ŞEYİN BAŞI"

Ömrü veren de tekrar alacak olan da şüphesiz ki yüce Allah'tır. Derdi veren, şifayı da bahşeden yine hikmetinden sual olunmayacak cenab-ı Allah'tır" diyen Bahçeli, "Sağlık her şeyin başıdır. Bunun için demiyor muydu Aziz Hünkarımız Kanuni Sultan Süleyman, 'Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.' Şuanda bir hastane odasında veya bir başka yerde deva arayan, çare uman, iyileşmeyi hasletle bekleyen vatandaşlarımıza tez elden sağlık ve afiyetler niyaz ediyorum. Tıpkı bizler gibi sevdikleriyle sevenleriyle kucaklaşmalarını diliyorum" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 09.02.2016 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.