Bahçeli'nin taklidini yapan Samsunlu genç rekora koşuyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim meydanlarında yaptığı konuşymayı taklit eden Samsunlu gencin sesini duyanlar 'Yok artık' demekten kendini alamıyor. İlk kez Bahçeli'nin taklit edildiği video izlenme rekorları kırabilir..

05 Kasım 2015 Perşembe 23:58
Bahçeli'nin taklidini yapan Samsunlu genç rekora koşuyor






Bahçeli'nin taklidini yapan Samsunlu genç rekora koşuyor

Böyle Devlet Bahçeli taklidi görülmedi. Bahçeli'nin ilk kez sesini taklid eden Samsunlu genç sosyal medyanın fenomeni haline geldi..

1 Kasım seçimlerinde ağır bir yenilgi alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyanın da gündeminde. Samsunlu bir gencin, Bahçeli taklidi yaptığı video ise en çok izlenenler arasında.

Samsunlu gencin, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi taklidi izlenme rekorları kırıyor. Sosyal medyada en çok izlenme oranlarına erişen videoda; MHP Lideri Bahçeli’nin yaptığı miting konuşmalarından bazı kesitler bulunuyor. Yapılan yorumlara bakıldığında ise Samsunlu genci çok başarılı bulanlar olduğu gibi eleştirenler de var. İzleyin ve kararınızı siz verin. 

Son Güncelleme: 06.11.2015 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.