Bakan Avcı'dan seçim ziyaretleri (2)

ŞALVARLI KADIN BAŞKAN BAKAN AVCI İLE DOLAŞTI Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sarıcakaya ilçesinden sonra Eskişehir'in Mihalgazi ilçesini ziyaret etti. Bakan Avcı, kahvehanede oturanlarla sohbet etti. Bakan Avcı, karşılaştığı CHP ilçe...

22 Mayıs 2015 Cuma 21:57
Bakan Avcı'dan seçim ziyaretleri (2)






ŞALVARLI KADIN BAŞKAN BAKAN AVCI İLE DOLAŞTI
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sarıcakaya ilçesinden sonra Eskişehir'in Mihalgazi ilçesini ziyaret etti. Bakan Avcı, kahvehanede oturanlarla sohbet etti. Bakan Avcı, karşılaştığı CHP ilçe teşkilatı üyelerine de seçimlerde başarılar diledi. Bakan Avcı'nın ilçedeki seçim gezisine Mihalgazi Belediye Başkanı Ak Partili Zeynep Aygün de eşlik etti. Şalvar giyen ve yöreye özgü beyaz başörtüsü takan Başkan Aygün, bakan Avcı'nın yanından ayrılmadı. 
BAŞBAKANIN EKONOMİ DANIŞMANI GÖZLEME HAMURU AÇTI 

Bakan Nabi Avcı ile birlikte Mihalgazi ilçesindeki seçim çalışmalarına katılan Ak Parti Eskişehir 3'üncü sıra milletvekili adayı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da ekonomi başdanışmanı olan Emine Nur Günay da kadınlarla birlikte gözleme hamuru açtı. Günay, gazetecilerin yönelttiği soruları yanıtladı. Türkiye'nin çok sağlam ve istikrarlı ekonomisinin olduğunu söyleyen Günay şöyle konuştu: "Artık seçim ekonomisinden bahsetmiyoruz, çok sağlam istikrarlı bir ekonomimiz var onu nasıl daha istikrarlı ve ileriye taşıyabiliriz bunun için çalışıyoruz. Piyasalara baktığımız zaman artık çok güçlü, tek partili bir iktidar bekleniyor. Bursa'da yaşanan otomotiv grevi bir şekilde çözülecektir. Çok olumsuz bir etkisinin olacağını da düşünmüyorum. Yatırımcılar istikrara inansınlar, Ak Parti'ye inansınlar. Ekonomik istikrar, siyasi istikrar demek, siyasi istikrar ekonomik istikrar demek. Yılın ikinci yarısında çok farklı bir ekonomi göreceğiz inşallah." 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.