Bakan Bozdağ’dan ‘sekretarya’ Açıklaması (2)

BAKAN BOZDAĞ: ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENLERİ YASAKLANMIYOR  TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen 'yargı paketi' ile ilgili olarak bilgilendirme yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Herhangi bir af düşüncemiz yok" dedi. Milletvekillerinin...

26 Kasım 2014 Çarşamba 00:35
Bakan Bozdağ’dan ‘sekretarya’ Açıklaması (2)






BAKAN BOZDAĞ: ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENLERİ YASAKLANMIYOR 
TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen 'yargı paketi' ile ilgili olarak bilgilendirme yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Herhangi bir af düşüncemiz yok" dedi.

Milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Bakan Bozdağ, Adli yıl törenlerini yasaklama anlamına geliyor mu? sorusuna şöyle cevap verdi: "Bu düzenleme Adli yıl törenlerini yasaklayan bir düzenleme değildir. Maddenin yürürlükten kalkması adli yıl açılış törenlerini yapılmasını yasaklamamaktadır, engellememektedir." 
17-25 Aralık soruşturmalarında kaç hakim ve savcının yeri değiştirildi sorusu üzerine Bakan Bozdağ, "Bunlara ilişkin 17-25 Aralıkta soruşturma yaptı diye yer değiştirilen bir hakim veya savcı yok. Mazeret kararnameleri yapıldı. O döneme rast geldiği için sanki mazeret kararnamesinde yer alanların tamamı bunlarla irtibatlıymış gibi kamuoyuna lanse edildi" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.