Bakan Bozkır: Sivil toplum, demokrasinin teminatıdır (3)

AB BAKANI VOLKAN BOZKIR İL BAŞKANLIĞINDA KONUŞTU Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, AB’ye Üyelik Süreci ve Türkiye’nin yeni AB Stratejisi Sivil Toplum Diyalog Toplantısı için bulunduğu Antalya’da, partisinin il başkanlığını...

28 Nisan 2015 Salı 19:39
Bakan Bozkır: Sivil toplum, demokrasinin teminatıdır (3)






AB BAKANI VOLKAN BOZKIR İL BAŞKANLIĞINDA KONUŞTU
Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, AB’ye Üyelik Süreci ve Türkiye’nin yeni AB Stratejisi Sivil Toplum Diyalog Toplantısı için bulunduğu Antalya’da, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Bakan Bozkır, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti için en önemli anlardan biri olduğunu belirterek, "Türkiye’de siyasi ve ekonomik istikrarı sağlamış, gerçek demokrasiye Türkiye’yi getirmiş ve bütün bu getirilen noktaları da 100. yılımızda ikiye katlamayı hedef alan bir iktidarın bir anlamda 7 Haziran’da sınanacağını ve Türkiye’nin geleceğiyle ilgili kararın da verileceği bir 7 Haziran’ı yaşayacağız" dedi.
AK PARTİ ÖVÜNMEYİ SEVMEYEN BİR PARTİ
Türkiye’nin son 10 yılını hatırlamakta fayda olduğunu belirterek konuşmasına devam eden Bakan Bozkır, Ak Parti’nin çok mütevazı, yaptıklarıyla övünmeyi sevmeyen parti olduğunu dile getirdi. Bozkır, konuşmasına şöyle devam etti: "Bundan da bazı yanlış algılar ortaya çıkabiliyor. Sanki hiçbir şey yapılmamış da başkaları gelip yapacakmış gibi bir tablo ortaya çıkabiliyor. Hatırlamakta fayda var, bu ülkede 2 bin reform yasası çıkarıldı. Yeni bir ceza, medeni, borçlar, ticaret, dernek, toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunumuz var. Anayasamızın yarısından fazla maddesi değiştirildi. İdam cezası kaldırıldı. Kadın- erkek eşitliği ifadesi yerleştirildi. Temel hak ve özgürlükler alanında bütün kısıtlamaları, alıkoyan maddeleri ayıklandı. Bu sayeyedir ki Türkiye’de 12 yıldır insanlar kendilerini daha huzur içinde, mutlu hissediyor. Söz hakkına sahip hissediyorlar. 55 milyona yakın seçmenimiz, dünyada şaşkınlık verecek sayıda büyük bir katılım ve bunun içinde de Ak Parti 22 milyon oy alarak çok sayıda seçimde halkın teveccühüne mazhar oldu."

ALIRIZ YÜZDE 55’İ
Partisinin seçim sürecindeki en önemli gücünün başta kadınlar olmak üzere teşkilatlar olduğunu belirten AB Volkan Bakan Bozkır, "Kafa karıştıran birçok çevre var. Hiç kafanızı o tarafa çevirmeyin. Biz kendimize bakacağız. Başkasına bakarak seçim kazanılmaz. Alırız yüzde 52- 55 oyumuzu ondan sonrakiler ne yapmış bakarız. 7 Haziran’da tekrar Ak Parti iktidarıyla, Anayasa’yı değiştirecek çoğunlukla, başkanlık sistemini tesis edecek bir milletvekili sayısıyla bundan başarıyla çıkacağız" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.