BAKAN ÇAVUŞOĞLU: ZİRVENİN EN İYİSİNİ TÜRKİYE YAPAR (4)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU NİKAH ŞAHİDİ OLDU Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'nun yeğeni mimar Kemal Baloğlu ile avukat Ayşe Mutoğlu'nun düğününe katıldı. Alanya Doğanay Otel'de düzenlenen...

20 Aralık 2014 Cumartesi 21:37
BAKAN ÇAVUŞOĞLU: ZİRVENİN EN İYİSİNİ TÜRKİYE YAPAR (4)






BAKAN ÇAVUŞOĞLU NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'nun yeğeni mimar Kemal Baloğlu ile avukat Ayşe Mutoğlu'nun düğününe katıldı. Alanya Doğanay Otel'de düzenlenen düğünde Baloğlu ve Mutoğlu aileleriyle sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, daha sonra milletvekili Baloğlu ile birlikte çiftin nikah şahitliğini yaptı.
Nikahın ardından mikrofonu alarak davetlilere seslenen Bakan Çavuşoğlu, çifte mutluluklar dilerken, ailelere de ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Nikah şahitliğini, çok sevdiği arkadaşı Konya Milletvekili Baloğlu ile birlikte yaptığı için mutlu olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, "Kendisi şimdi hem damadın, hem de gelinin amcası oldu. Nikah cüzdanını çifte vermesi için kendisine vereceğim. Bir de sınavdan geçiriyoruz. Bakalım amca olarak kime verecek?" dedi.
Konya Milletvekili Baloğlu ise Bakan Çavuşoğlu'na nikaha katıldığı için teşekkür ederken, evlilik cüzdanını geline verdi.


FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.