Bakan Elvan, Çorum'da çağrı merkezi açılışı yaptı (2)

İHTİLALİN HUKUKİSİ OLUR MU? Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Çorum AK Parti 5'inci Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede Bakan Elvan'ın yanı sıra AK Parti Genel...

25 Ocak 2015 Pazar 15:17
Bakan Elvan, Çorum'da çağrı merkezi açılışı yaptı (2)






İHTİLALİN HUKUKİSİ OLUR MU?
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Çorum AK Parti 5'inci Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede Bakan Elvan'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Ak Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ile Ak Parti il teşkilat üyeleri yer aldı. 
Bakan Lütfi Elvan, partililere seslenirken kurulduğu andan itibaren partiye, demokrasiye, bu ülkenin kalkınması için her bir partiliye sahip çıktıklarını belirterek, "Kurucu genel başkanımızı yasaklamak isteyelerlere karşı çıktınız. Dimdik ayakta durdunuz. Bu ülkenin istikrarını bozmak isteyenlere, kargaşa çıkarmak isteyenlere fırsat vermediniz. Siz, 'Milletle bütünleşen, milletle paylaşan AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan ve bilge adam Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun arkasındayız' dediniz" dedi.
"ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK"
Geçen 12 yıl içerisinde çok zor günler geçirdiklerini anlatan Bakan Elvan, yollarının kesilmek istendiğini, partinin kapatılmaya çalışıldığını ifade ederken şöyle dedi:
"376 krizini çıkarmaya çalıştılar; Muhtıra vermeye kalktılar. 17-25 Aralık'la darbe girişimi yaptılar. Ama sizler bunları buldozer gibi ezip geçtiniz ve 'AK Parti'nin arkasındayız' dediniz. Siz Türkiye için önemli bir süreci açtınız. Milli iradenin hakim olması için bu güne kadar önemli bir mücadele verildi. 1960'da Menderes'i astılar. 1980'de darbe girişimi ile tek millet, tek bayrak, tek ülke dediğimiz bu ülkenin gelişimini sizlerin önünü kesti. Ama bu sefer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ciddi bir mücadele verdik. Sizin o güçlü desteğiniz sürdükçe bu ülke yeni bir güç olamaya devam edecektir."
"ÖNÜMÜZÜ KESMEK İSTEYENLER OLACAK"

Bakan Elvan, demokrasi, özgürlük ve sosyal demokrasiden bahseden ana muhalefetin 1962 ve 1971'de darbecilerle birlikte olduğunu, o dönemde olanlara 'darbe' diyemediklerini savunurken şöyle konuştu:
"Bize göre bunlar hukuki bir ihtilal' diyorlar. İhtilalin hukukisi olur mu? İnşallah sizlerin desteği bu ülke güçlenmeye devam edeceğiz. Bu yeni dönemde, yeni Türkiye döneminde önümüzü kesmek isteyenler olacak. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bakın şu 12 yıllık süreçte bu kadar engellerle karşılaşmamıza rağmen hayal dahi edilemeyen, büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Biz 12 yıllık bu süreci 80 yıllık süreçle kıyaslıyoruz. 80 yılda yapılanın tam 3 katı bölünmüş yol yapılmış 80 yılda yapılan tünelin tam 4 katı bu 12 yıllık dönemde yapıldı. Biz böyle çalıştıkça hem içerde hem dışarıda birileri rahatsız oluyor."
'RAHATSIZ OLANLAR VAR'
Bakan Elvan, dünyanın en büyük havalimanını yaptıklarını bu yatırımdan rahatsız olanların bulunduğunu, Londra’yı hızlı tren hattıyla Pekin’e bağladıklarını, kefenleri ile yola çıktıklarını anlatırken, "Yeter ki sizler bizden o güçlü desteğinizi esirgemeyin" diye konuştu.
"TÜRKİYE'NİN ROTASINI ÇİZECEK SEÇİM"
Türkiye'nin önünü hiç kimsenin kesemeyeceğini dile getiren Bakan Elvan, "Bizdeki o milli irade, başı dik alnı ak destek oldukça kimse yıkamayacak. Bizim hedefimiz 2023, hedef 2071. Bu seçim Türkiye'nin önünü açacak, rotasını çizecek seçimdir. Bu seçimde çalışmaya, sandıkları patlatmaya hazır mısınız?" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.