Bakan Eroğlu: Ormanlar artık kırsal kalkınma için lokomotif olsun (3)

BARAJLARDA KURAKLIK DURUMU YOK Kahramanmaraş temasların ardından Adıyaman’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti. Vali Demirtaş'tan kente ilişkin bilgi alan Bakan Veysel Eroğlu, barajlardaki...

07 Mart 2015 Cumartesi 18:13
Bakan Eroğlu: Ormanlar artık kırsal kalkınma için lokomotif olsun (3)






BARAJLARDA KURAKLIK DURUMU YOK
Kahramanmaraş temasların ardından Adıyaman’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.
Vali Demirtaş'tan kente ilişkin bilgi alan Bakan Veysel Eroğlu, barajlardaki doluluk oranının iyi seviyede olduğunu ifade etti. Kuraklık durumunun söz konusu olmadığını ve ülke genelindeki barajların doluluk oranının yüzde 60-70 seviyelerinde olduğunu anlatan Bakan Eroğlu şöyle konuştu:
"İstanbul'daki barajlar neredeyse yüzde 100 nispetinde dolu. Hatta bazı barajlar taşıyor ve su seviyemiz çok iyi. Geçen seneye göre bu Şubat ayında bile yağışlarda önemli artış meydana geldi. İstanbul'da yağış neredeyse geçen yıla oranla 4 katı arttı."

Bakan Eroğlu, ziyaretin ardından Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.
Mahir ALAN/ADIYAMAN, ()

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.