Bakan Eroğlu: Ormanlar artık kırsal kalkınma için lokomotif olsun (4)

155 MİLYON LİRALIK YATIRIMLARIN AÇILIŞINI YAPTI Bakan Veysel Eroğlu, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen törenle 155 milyon liraya mal olan 14 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Bakan...

07 Mart 2015 Cumartesi 18:59
Bakan Eroğlu: Ormanlar artık kırsal kalkınma için lokomotif olsun (4)






155 MİLYON LİRALIK YATIRIMLARIN AÇILIŞINI YAPTI
Bakan Veysel Eroğlu, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen törenle 155 milyon liraya mal olan 14 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Bakan Eroğlu, hükümet olarak hedefler belirlediklerini ve ardından emin adımlarla hedefe ilerlediklerini ifade etti. Türkiye'yi daha iyi noktalara taşımayı arzuladıklarını anlatan Bakan Eroğlu, "Geçmişte büyük projeleri düşünmek mümkün değildi. Bu nedenle projelerin tamamı bekliyordu. Enflasyon canavarı vardı. Paramızın her sene yanına birer sıfır konuluyordu. Altı sıfır zilletinden Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde kurtulduk" dedi.

Daha önce yaşanan olumsuzlukların temelinde siyasi istikrarsızlığın olduğunu vurgulayan Eroğlu, şöyle devam etti: "Daha önce siyasi istikrar olmadığı için faizler Türkiye'nin kanını emiyordu. Sizlerin alın teriyle toplanan vergilerin yüzde 86'sı faize gidiyordu. Yani yatırıma bir şey kalmıyordu. Büyük bir hortum söz konusuydu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geldi, bu hortumları Adıyaman baltasıyla kesti. Artık kaynaklar doğrudan millete akıyor."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.