Bakan Güllüce: Biz ne yapıyorsak alın terimizle yapıyoruz (4)

BAKAN GÜLLÜCE SAMSUN'DAN AYRILDI  Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti il Başkanlığını ziyaret etti. Burada partisinin teşkilat üyeleriyle biraraya geldi. Bakan Güllüce, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ak...

06 Mart 2015 Cuma 22:03
Bakan Güllüce: Biz ne yapıyorsak alın terimizle yapıyoruz (4)






BAKAN GÜLLÜCE SAMSUN'DAN AYRILDI 
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti il Başkanlığını ziyaret etti. Burada partisinin teşkilat üyeleriyle biraraya geldi. Bakan Güllüce, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Burada kentte yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Bakan Güllüce, ziyaretleri sırasında basın mensuplarının gündeme ilişkin soru sorma taleplerini kabul etmedi. Son olarak kentteki kamu kurum ve kuruluşlarının il ve bölge müdürleriyle akşam yemeğinde biraraya geldi. Yemek programı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, daha sonra havayoluyla Ankara'ya gitmek üzere kentten ayrıldı. 


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.