Bakan Kılıç, Gümüşhane'de AK Parti İl Kongresi'ne katıldı

GÜMÜŞHANE, () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümüşhane’de partisinin il kongresine katıldı, tesisleri gezip ziyaretler yaptı. Aydın Doğan Spor Salonu’nda düzenlenen ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı,...

24 Ocak 2015 Cumartesi 17:08
Bakan Kılıç, Gümüşhane'de AK Parti İl Kongresi'ne katıldı






GÜMÜŞHANE, () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümüşhane’de partisinin il kongresine katıldı, tesisleri gezip ziyaretler yaptı.
Aydın Doğan Spor Salonu’nda düzenlenen ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililerin katıldığı il kongresinde konuşan Kılıç, hükümetin çalışmalarına değindi. 2015 seçimlerinin yaklaştığını hatırlatarak partililerin yanısıra, kadın ve gençlik kollarının da koordine içinde hazırlanması gerektiğini söyledi.
Daha sonra yapımı devam eden spor tesisleri ve yüzme havuzu ile yeni hizmete giren 750 öğrenci kapasiteli Ahmet Ziyaüddin Yurdu’nu gezen Bakan Kılıç'a Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramüz Üstün, Vali Yücel Yavuz ile Ak Partili Belediye Başkanı Ercan Çimen eşlik etti. Bakan Akif Çağatay Kılıç daha sonra da valilik ve belediye başkanlığını ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.