Bakan Kılıç: Türkiye'nin geleceğine talibiz

İlker AKTAŞ/SAMSUN () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz iktidara 4 yıllığına talip olmuyoruz. Biz Türkiye'nin geleceğine talibiz" dedi. AK Parti'nin Samsun milletvekili adayları, yapılan toplantıda partililere...

19 Nisan 2015 Pazar 18:55
Bakan Kılıç: Türkiye'nin geleceğine talibiz






İlker AKTAŞ/SAMSUN () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz iktidara 4 yıllığına talip olmuyoruz. Biz Türkiye'nin geleceğine talibiz" dedi.
AK Parti'nin Samsun milletvekili adayları, yapılan toplantıda partililere tanıtıldı. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşen toplantıya AK Parti'nin Samsun'daki birinci sıra miletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile diğer adaylar, 3'üncü sıra milletvekili adayı Fuat Köktaş'ın kullandığı seçim otobüsü ile geldi. Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "13 yıllık iktidarımızda ülkemizde öyle şeyler gerçekleştirdik ki bizim iktidarımız öncesinde bunların hayalleri kurulamıyordu. Şimdi bazıları bizleri hayal görmekle itham ediyor. Ama biz onların hayallerini bile ulaşamayacağı bir yerdeyiz. Onlar bizi hayalperestlikle itham etsinler. Biz buna vizyon diyoruz, biz buna hedef diyoruz, biz buna icraat diyoruz. Biz bol keseden atmıyoruz. Yapamayacağımız işleri konuşmuyoruz. Bu arada da iktidara 4 yıllığına talip olmuyoruz. Biz Türkiye'nin geleceğine talibiz. 2023'e, 2053'e, 2071'e talibiz. Öyle 4 yıllığına değil" diye konuştu.
Bakan Kılıç sözlerine şöyle devam etti: 
"Bugün enteresan bir vaat yapılmış. Kredi kartı borçlarının faizinin yüzde 80'i silinecekmiş. Biraz evvel Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'in bunlara verdiği cevabı okudum internette. Allah korusun olmaz ya, 'Böyle bir iktidarın başa gelmesi durumunda IMF'ye davetiye çıkartıyorlar' diyor. Biz borcu öderiz, başkaları borç yapar. İşte farkımız bu. Hatırlar mısınız, 2002 seçimlerine giderken bir parti vardı, başında birisi vardı. Çıkıyordu televizyona, maşallah, o 1 lira olacak, bu 1 lira olacak. Şöyle olacak böyle olacak, ondan sonra yok oldu. Bu vaatler de benziyor birbirine, yakın. Demek ki olamayacağını biliyorlar. Tabii ki biliyorlar. Hedefi yüzde 35 olan bir siyasi partinin iktidara talip olması mümkün mü? Biz yüzde 35 alalım başarılıyız diyor. Bizim talip olduğumuz şey bellidir. Biz ülkeye hizmet etmeye talibiz. Bugüne kadar nasıl hizmet ettiysek, bundan sonra da öyle edeceğiz."

Aday tanıtım toplantısında partililer 4'üncü sıra milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan'a ilgi gösterdi. Toplantıyı kenardan izleyen Çiğdem Karaaslan’ın 5 yaşındaki oğlu Yiğit, canı sıkılınca annesinin yanına giderek programın geri kalan bölümünü annesinin kucağında izledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, toplantının ardından partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen yemek programına katılmak üzere salondan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.