Bakan Kılıç'tan çocuklara 'bone' uyarısı

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () – GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da katıldığı 'Geleceğe Kulaç Atıyoruz' projesinin açılışında yaptığı konuşmada, minik öğrencilere seslenerek, "Havuza hep boneyle gireceksiniz....

25 Ocak 2015 Pazar 14:33
Bakan Kılıç'tan çocuklara 'bone' uyarısı






İlker AKTAŞ/SAMSUN, () – GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da katıldığı 'Geleceğe Kulaç Atıyoruz' projesinin açılışında yaptığı konuşmada, minik öğrencilere seslenerek, "Havuza hep boneyle gireceksiniz. Bonesiz girmek yok. Buradan bütün bizi dinleyen gençlere ve vatandaşlara sesleniyorum; Havuzları kullanırken lütfen bonelerimizi takalım" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bakanlığının, Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlediği 'Geleceğe Kulaç Atıyoruz' projesinin açılışına katıldı. 19 Mayıs Kapalı Yüzme Havuzu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Bakan Kılıç, "Bugün burada 240 minik ve genç kardeşimizin yüzmeyi öğrenme programı için burada bulunuyoruz. Ben tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu proje sayesinde karneleri almış olan ve yarıyıl tatilinde 15 gün dinlenecek, ama aynı zamanda da derslerini tekrar edecek olan kardeşlerimize sportif anlamda da destek vermiş olacağız. Ben tüm ailelere teşekkür ediyorum. Bizim bu davetimizi kırmadıkları için" dedi.
Konuşmasının sonunda havuz kenarında bekleyen öğrencilere seslenen Bakan Kılıç, "Burada öğreneceğiniz bazı şeyler var. Havuza hep boneyle gireceksiniz. Bonesiz girmek yok. Buradan bütün bizi dinleyen gençlere ve vatandaşlara sesleniyorum. Havuzları kullanırken lütfen bonelerimizi takalım. Çünkü hijyen şartlarını doğru bir şekilde kullanırsak o zaman havuzlardan iyi verim alırız. Öğretmenlerimize ve eğitmenlerimize de şimdiden teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki buradan şampiyonlar çıkaracaksınız. Ülkemizi temsil edecek şampiyonlar çıkacak diye düşünüyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından yüzme gösterisi ve ilk yüzme dersi verildi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin ile birlikte çocuklara bone ve gözlük dağıttı. Bakan Kılıç, daha sonra Bafra İlçesi'nde Gıcı Gölü'nde avlanmak için açıldıkları teknenin alabora olması sonucu boğularak hayatını kaybeden 7 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak için ilçeye gitti. Ziyaretlerin basına kapalı olarak yapılacağı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.