Bakan Müezzinoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'MİT' Eleştirisi

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "MİT, CHP'yi izliyor" iddiasına tepki göstererek, "Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aday olarak açıklarken bunu size MİT...

23 Kasım 2014 Pazar 18:47
Bakan Müezzinoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'MİT' Eleştirisi






Bakan Müezzinoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'MİT' Eleştirisi


SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "MİT, CHP'yi izliyor" iddiasına tepki göstererek, "Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aday olarak açıklarken bunu size MİT mi söyledi? Vekilin diyor ki 'Televizyondan duydum.' O zaman biri sana arkadan sufle yaptı. O sufleyi kimin yaptığı söyle. O sufleyi MİT yaptıysa sana onu da söyle" dedi.
Sağlık Bakını Mehmet Müezzinoğlu, partisinin Çorlu İlçe Başkanlığı’nın 5’inci olağan kongresine katıldı. Partililerde tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu, milleti kucaklayan bir anlayışın mensupları olduklarını ifade ederek, "Biz milletimize inanarak ve güvenerek bu partiyi kurduk. Belirli güç odaklarına, sermayeye güvenerek kurmadık. Okyanus ötesine güvenerek kurmadık. O günlerde bir kemlime söyledik. ‘Türkiye’de artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ dedik. Kurulduğumuz günden beri Türkiye hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacak denilen bir irade ile Türkiye’de her şeyi eskisi gibi olmayacak diyen bir irade ile Türkiye de her şeyi eskisi gibi olmasını isteyen bir iradenin mücadelesi güçlü bir şekilde başladı. Millet ile beraber büyüyen, milletle yürüyen, millette güvenen Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmadı ve olmayacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MİT’e yönelik eleştirilerine tepki gösteren Bakan Müezzinoğlu sözlerine şöyle devam etti:
"CHP son zamanlar bir çaresizlik içinde 'MİT, CHP’yi karıştırmaktan vazgeçsin' diyor. Kılıçdaroğlu, şimdi Ekmeleddin İhsanoğlu’nu çatınızı darmadağan ederek aday olarak açıklarken bunu size MİT mi söyledi? Vekilin diyor ki 'Televizyondan duydum.' O zaman biri sana arkadan sufle yaptı. O sufleyi kimin yaptığı söyle. O sufleyi sana yaptılar. O sufleyi MİT yaptıysa sana onu da söyle. Ama grup başkan vekilin, genel başkan yardımcıların, parti meclisin bu adayı 'Biz de bilmiyorduk genel başkanımız söyledi, biz de tıpış tıpış gittik' dedi. O tıpış tıpış cümlesini size MİT mi söyledi? Bu kadar aciz misiniz? Bu cümleleri bu ülke insanına nasıl layık görüyorsunuz. Kendinizin aklı ermiyor, milletin demi aklı ermiyor?"
Bakan Müezzinoğlu kongredeki konuşmasının ardından özel hastane ile bir mağazanın açılışını yaptı. Çorlu İlim Yayma Cemiyetini de ziyaret eden Müezzinoğlu daha sonra Çorlu’dan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI
 SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU: O SUFLEYİ SANA MİT Mİ SÖYLEDİ?

Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),()– SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘MİT, CHP'yi izliyor’ iddiasına yönelik eleştirilerde bulunarak, “Kılıçdaroğlu, şimdi Ekmeleddin İhsanoğlu’nu, çatınızı darmadağan ederek aday olarak açıklarken bunu size MİT mi söyledi? Vekilin diyor ki ‘televizyondan duydum’. O zaman biri sana arkadan sufle yaptı. O sufleyi kimin yaptığı söyle. O sufleyi MİT yaptıysa sana onu da söyle” dedi.
Sağlık Bakını Mehmet Müezzinoğlu partisinin Çorlu İlçe Başkanlığı’nın 5’nci olağan kongresine katıldı. Partililerde tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu, milleti kucaklayan bir anlayışın mensupları olduklarını ifade ederek, “Biz milletimize inanarak ve güvenerek bu partiyi kurduk. Belirli güç odaklarına, sermayeye güvenerek kurmadık. Okyanus ötesine güvenerek kurmadık. O günlerde bir kemlime söyledik. ‘Türkiye’de artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ dedik. Kurulduğumuz günden beri Türkiye hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacak denilen bir irade ile Türkiye’de her şeyi eskisi gibi olmayacak diyen bir irade ile Türkiye de her şeyi eskisi gibi olmasını isteyen bir iradenin mücadelesi güçlü bir şekilde başladı. Millet ile beraber büyüyen, milletle yürüyen, millette güvenen Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmadı ve olmayacak” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MİT’e yönelik eleştirilerine tepki gösteren Bakan Müezzinoğlu sözlerine şöyle devam etti:
“CHP son zamanlar bir çaresizlik içinde ‘MİT, CHP’yi karıştırmaktan vazgeçsin’ diyor. Kılıçdaroğlu, şimdi Ekmeleddin İhsanoğlu’nu çatınızı darmadağan ederek aday olarak açıklarken bunu size MİT mi söyledi?. Vekilin diyor ki televizyondan duydum. O zaman biri sana arkadan sufle yaptı. O sufleyi kimin yaptığı söyle. O sufleyi sana yaptılar. O sufleyi MİT yaptıysa sana onu da söyle. Ama grup başkan vekilin, genel başkan yardımcıların, parti meclisin bu adayı ‘bizde bilmiyorduk genel başkanımız söyledi bizde tıpış tıpış gittik’ dedi. O tıpış tıpış cümlesini size MİT mi söyledi? Bu kadar aciz misiniz? Bu cümleleri bu ülke insanına nasıl layık görüyorsunuz. Kendinizin aklı ermiyor, milletin demi aklı ermiyor?”
Bakan Müezzinoğlu kongredeki konuşmasının ardından özel hastane ile bir mağazanın açılışını yaptı. Çorlu İlim Yayma Cemiyetini de ziyaret eden Müezzinoğlu daha sonra Çorlu’dan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.