Binali Yıldırım İstanbul Belediye Başkan adayı 

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım oldu. Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arjantin dönüşü yapılacak

27 Kasım 2018 Salı 09:27
Binali Yıldırım İstanbul Belediye Başkan adayı 






Binali Yıldırım İstanbul Belediye Başkan adayı 


AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Nihat Zeybekci de AK Parti grubunda tebrikleri kabul ediyor. 

Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arjantin dönüşü yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Ankara ve İzmir belediye başkan adaylarını açıkladı. Buna göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Ankara ve İzmir belediye başkan adayları dahil, 20 adayını açıkladı.

İŞTE 20 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

İşte AK Parti'nin belediye başkan adayları: 

Afyon - Mehmet Zeybek

Ankara - Mehmet Özhaseki

Balıkesir - Yücel Yılmaz

Bingöl - Erdal Arıkan 

Çanakkale - Ayhan Gider

Çankırı - Hüseyin Boz

Çorum - Halil İbrahim Aşgın

Eskişehir - Burhan Sakallı

Hatay - İbrahim Güler

İzmir - Nihat Zeybekci

Karaman - Mahmut Sami Şahin 

Konya - Uğur İbrahim Altay

Mardin - Mehmet Vecdi Kahraman

Muş - Feyat Asya

Sakarya - Ekrem Yüce

Sivas - Hilmi Bilgin

Tokat - Eyüp Eroğlu

Trabzon - Murat Zorluoğlu

Uşak - Mehmet Çakın 

Yozgat - Celal Köse  


Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler için şunları söyledi:

AK Parti kendi siyasi gündeminin ayrımını titizlikle yapan bir partidir. 16 yılda 14 seçimde ülkemizin tüm önemli meselelerini olması gerektiği gibi yönetmeyi başardık. Geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul'da 40 büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını paylaştık. Grup toplantımızda 20 adet büyükşehir ve il aday ismini açıklayacağız. Gün bekleme değil, fırsatları değerlendirme günüdür. 

Aralık ayıyla birlikte yeni bir yatırım ve istihdam seferberliği başlatarak yeni bir dönem başlatacağız. Yerel seçimleri bu dönemin destekçisi haline dönüştüreceğiz. Manifestomuzu önümüzdeki ay ilan edeceğiz. AK Parti şahsım başta olmak üzere, milletimizin gönlünde yer etmiş bir kadronun öncülüğünde kurulmuştur. Cumhuriyetimizin bizden önceki 79 yılında yapılanlardan kat be katını ülkemize kazandırmayı başlardık. Eğitimden sağlığa, adaletten güvenliğe, sanayiden sosyal yardımlara kadar Türkiye'ye çağ atlattık. Bu güvenle diyoruz ki, kim ne derse desin belediyecilik AK Parti'nin işidir.

Zeybekci, AK Parti grubunda "İzmir Türkiye’nin en güzel şehri doğuştan güzel. Birileri İzmir’i Anadolu'ya sırtını döndürmek istiyor. Biz İzmir’i Anadolu'yla kucaklaştıracağız. İzmir'i alacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 27.11.2018 06:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.