Çalık: Bölgeyi terörden temizleyene kadar operasyona devam edeceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, "(Zeytin Dalı Harekatı) Terör örgütlerinden o bölgeyi temizleyene kadar operasyona devam edeceğiz." dedi.

16 Şubat 2018 Cuma 19:40
Çalık: Bölgeyi terörden temizleyene kadar operasyona devam edeceğiz






MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin, "Terör örgütlerinden o bölgeyi temizleyene kadar operasyona devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığında 13 ilçenin ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya gelen Çalık, yaptığı konuşmada, partisinin, kurumsal kimliğini tam olarak oturttuğunu söyledi.

Partisinin, 100 yıllık partilere örnek hale geldiğini anlatan Çalık, "Yola çıktığımızda 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.' dedik ve çok şükür de öyle oldu. Yapısal reformlarla, fiziksel gelişmeler, demokraside attığımız adımlarla birlikte aynı zamanda Türkiye için çok önemli bir adımı beraber attık. Bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiydi. Şimdi 2019'a giderken ilk kez milletimizin oylarıyla cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçeceğiz." diye konuştu.

Muhtarlarla toplantı

Çalık, daha sonra Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda bir araya geldiği ilçe muhtarlarının öneri, talep ve sorunları dinledi.

Türkiye'nin çok büyük bir süreçten geçtiğini kaydeden Çalık, muhtarların kendilerine çok büyük güç verdiğini belirtti.

Zeytin Dalı Harekatı'nın terör örgütlerine yönelik yapıldığını hatırlatan Çalık, Türkiye'nin sınır hattının her türlü tehlikeden korunmaya devam edeceğini dile getirdi. Çalık, şöyle devam etti:

"Sınırlarımızı korumakla mükellefiz. Kendi sınırlarımıza dikilen gözleri yerinden söker ve çıkarırız. Sınırlarımıza dokunmasınlar, sinirlerimizi oynatmasınlar. Cumhurbaşkanımız dedi ki 'Bir gece ansızın gelebiliriz.' ve buna inanmadılar. Bir gece ansızın 20 Ocak'ta Afrin'e girdik. Allah'a hamdolsun aynı Fırat Kalkanı'ndaki gibi emin adımlarla ilerliyoruz. Terör örgütlerinden o bölgeyi temizleyene kadar operasyona devam edeceğiz."

Muhabir: Emrah Gökmen

Son Güncelleme: 17.02.2018 06:37
Anahtar Kelimeler:
Politika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.