CHP DENİZLİ İL BİNASINA ASILAN AFİŞ İNDİRİLDİ

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'de CHP İl Başkanlığı binasına asılan, üzerinde 4 eski bakanın fotoğrafının bulunduğu '17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun' yazılı afiş, mahkeme kararıyla gece polis...

19 Aralık 2014 Cuma 13:20
CHP DENİZLİ İL BİNASINA ASILAN AFİŞ İNDİRİLDİ






Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'de CHP İl Başkanlığı binasına asılan, üzerinde 4 eski bakanın fotoğrafının bulunduğu '17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun' yazılı afiş, mahkeme kararıyla gece polis ekiplerince indirildi.
CHP'nin 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası adı altında başlattığı ve kentin çeşitli noktalarına asılan afişlerin valilik tarafından toplanmasının ardından CHP'liler bu kez il binasına afiş astı. Dün saat 18.00'de asılan, üzerinde 4 eski bakanın fotoğrafının bulunduğu '17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun' yazılı afişin kaldırılması için mahkeme kararı çıkartıldı. İtfaiye ekiplerinden destek alan polis, binaya uzatılan merdivene çıkarak afişi indirdi. CHP'liler afişin indirilmesini alkışlarla protesto etti.

Anti-demokratik müdahalelere rağmen mücadelelerinin devam edeceğini belirten CHP Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Abuşa, "Bizim afişimiz için dört saat içerisinde kaldırılma kararı alındı. CHP Denizli Gençlik Kolları olarak hiçbir zaman susmayacağız. Türkiye'nin yıkılmayan tek kalesi CHP'dir. Cumhuriyet Halk Partisi gençlik örgütünü dikkatle izleyin. Bu olay burada bitmeyecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.