CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İzmit'te

İZMİT(Kocaeli), ()- CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, bazı aday adayları ve İl Gençlik Kolları ile birlikte İzmit kent merkezinde partiye yeni üye olan gençlere rozet taktı.  Kocaeli İl Gençlik Kolları'nın...

28 Şubat 2015 Cumartesi 16:29
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İzmit'te






İZMİT(Kocaeli), ()- CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, bazı aday adayları ve İl Gençlik Kolları ile birlikte İzmit kent merkezinde partiye yeni üye olan gençlere rozet taktı. 
Kocaeli İl Gençlik Kolları'nın davetlisi olarak Kocaeli'ne gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, İzmit'in en hareketli noktalarından Fethiye Caddesi'nde basın açıklaması yaptı. Çok sayıda partili gencin de hazır bulunduğu basın açıklaması sırasına ilçe gençlik kolları başkan ve yöneticileri, CHP Kocaeli Milletvekili aday adayları Asude Fırat Özkan, Sabriye Gülşah, Turan Dumlu, Prof.Dr. Cüneyd Özkürkçügil ve Rasim Meriç de katıldı. Halkın doğalgaz fiyatlarından şikayet edip temsili olarak bir doğalgaz faturasının da ateşe verdiği basın açıklaması sırasında hükümet aleyhine sloganlar da atıldı. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Rusya'nın doğalgazda indirim yapmasına rağmen dolar artışındaki yüksek kurun indiriminin abonelere yansımasına engel olduğunu söyledi. Yıldız,  Dolardaki artışla ilgili bu artışın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı dil ve siyasetten kaynaklandığını öne sürerken şöyle konuştu:
"Bu ülkenin genç bir evladı, genç bir siyasetçi olarak söylüyorum ki; bu dili kullanan bir kişinin psikolojisi iyi olmadığı için dolarda bu şekilde dengesiz artış olmaktadır."
Daha sonra partiye kayıt yaptıran gençlere CHP rozeti takıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.