CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl: Son seçimlerine gidiyorlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, "AKP korkuyor. Korkmakta haklılar çünkü son seçimlerine gidiyorlar. O yüzden kendisine muhalif herkesi korkutarak, sindirerek seçime gitmek istiyorlar." dedi.

23 Şubat 2018 Cuma 14:44
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl: Son seçimlerine gidiyorlar






ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "AKP korkuyor. Korkmakta haklılar çünkü son seçimlerine gidiyorlar. O yüzden kendisine muhalif herkesi korkutarak, sindirerek seçime gitmek istiyorlar." görüşünü savundu.

Bingöl, yazılı açıklamasında, Türkiye'de "insan haklarına yönelik AK Parti saldırıları"nın her geçen gün arttığını ileri sürdü. AK Parti'nin ülkede despot bir rejim kurduğunu iddia eden Bingöl, "AKP, daha dün 'ülkede terörü bitireceğiz' diye görevlendirdiği 78'liler Vakfı Sözcüsü Celalettin Can'ı terörden tutukladı. Halkevleri eş başkanı dahil olmak üzere çok sayıda kişi gözaltına alındı." açıklamasını yaptı.

Sosyal medyada, AK Parti aleyhinde en demokratik hakkını kullananların gözaltına alındığını ve tutuklandığını ileri süren Bingöl, şunları kaydetti:

"AKP korkuyor. Korkmakta haklılar çünkü son seçimlerine gidiyorlar. O yüzden kendisine muhalif herkesi korkutarak, sindirerek seçime gitmek istiyorlar. Bu korkuları akıllarını esir almış durumda."

Muhabir: Barış Gündoğan

Anahtar Kelimeler:
Politika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.