CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Kırıkkale'de konuştu: "Refahı tabana yayacağız"

Erhan GÖĞEM/ KIRIKKALE, () - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç partisinin seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Kırıkkale’ye geldi. Seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Kırıkkale'ye gelip...

24 Nisan 2015 Cuma 23:12
CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Kırıkkale'de konuştu:






Erhan GÖĞEM/ KIRIKKALE, () - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç partisinin seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Kırıkkale’ye geldi.
Seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Kırıkkale'ye gelip partililerle buluşan Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlardan hal-hatır soran Koç daha sonra il binasına geçerek açıklamalarda bulundu. Haluk Koç, "Kırıkkale’de adaylarımıza katkı vermek üzere geldim. Farklı bir iklim oluştuğunu bütün Türkiye’de görüyoruz. Seçimlere 44 gün var. Gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimlerde refahı tabana yayma iddiasını ete kemiğe büründürdü. Yani boş sözlerin yerine vatandaşın doğrudan hayatına etki edecek çok önemli projeleri, vaatleri toplumun önüne getirdik. Bunlar birilerinin söylediği gibi gece düşünülüp sabah yazılan öneriler değil. Her birinin alt yapısı olan irdelenmiş incelenmiş karşılığı hesaplanmış öneriler, bunları açıklayacağım. Zaten Genel Başkanımız geçenlerde ne Başbakanın ne de Cumhurbaşkanının ismini anmadan kelime kelime emekliye ne yapacağız, çalışana ne yapacağız, taşerona işçiye projemiz nedir, asgari ücret alarak yaşamaya gayret eden insanlarımız için ne öneriyoruz, tarımda ne öneriyoruz, öğrencilere ne öneriyoruz anlattı. Ne vereceğimizi de tane tane söyleyince o saatten sonra da kıyamet koptu. Önce trafonun önünde bir sarman kedi geçti kuyruğunu sallayarak orada da kıyamet koptu. Ondan sonra ‘Alkışlıyoruzun anlamını çıkarmak için beklediler. Seçim bildirgesini açıklayınca da Türkiye’de çok farklı etkisi oldu. Ankara Yeni Mahalle’de çok yoğun kalabalığın arasından geliyorum. Benim bir yerde dolaşmama gerek kalmadı. Çünkü insanlar evlerinden inerek, çarşıdan pazardan dükkanından koşarak geliyorlar ve destek bildiriyorlar. Şimdi bizim son tartışmaları biliyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partisi gündemi oluşturdu. Cumhuriyet Halk Partisi vaatlerini sıraladı. Cumhuriyet Halk Partisi vatandaşın, milletin kalbine hitap edebilecek bir seçim bildirgesiyle ortaya çıktı. Ve şimdi izliyorsunuz bütün iktidar partisi yetkilileri 23 Nisan töreninde çocukların kulağına bile söyleyerek acaba bir tartışma nasıl yaratırız, nasıl bu teklifleri uygulanamaz gibi gösteririzin gayretine girdiler. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu bir tercih meselesidir. Ben tercihimi milletimden yana halkımdan yana koyuyorum. Bütçenin yüzde 4’e yakın bir bölümünü Cumhuriyet Halk Partisi söylediği vaatlere ayırmanın tercihini yapıyor. Kaynak var. Hiç polemiğe girmek istemiyoruz. Hiç sarayı sen nasıl yaptın, uçağı nasıl aldın, Libya’ya Suriye’ye Mısır’a bavullar içerisinde paraları nasıl gönderdin? Hiç onlara girmiyoruz. Kavga etmek istemiyoruz. Vatandaş artık her gün televizyona çıkıp milletin bir bölümüyle kavga eden surat görmekten bıktı. Ben Kırıkkale’de bu seçimlerde hazıra alışmış partilerin sürprizle karşılaşacağını görüyorum. Yerel seçimlerde Kırıkkale’ye gelmiştim. Hiç kimsenin inancıyla, yaşam tarzıyla, kılığıyla kıyafetiyle, köküyle kökeniyle ilgili değiliz. bunlar insanların kendine ait zenginliği olan özellikler. Bununda en büyük teminatı Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.