Chp Gönüllü Destek İstiyor

Elif DEMİRCİ/İZMİR, () - GENEL seçim öncesi vizyon belgeleriyle seçmeni ikna etmeye çalışan CHP, 200 bin kişilik gönüllü ordusu kurmayı hedefledi. 3 bin 300 eğitmen, gönüllülere iknanın psikolojik eğitimi, zaman yönetimi, algı yönetimi,...

05 Kasım 2014 Çarşamba 10:12
Chp Gönüllü Destek İstiyor






Elif DEMİRCİ/İZMİR, () - GENEL seçim öncesi vizyon belgeleriyle seçmeni ikna etmeye çalışan CHP, 200 bin kişilik gönüllü ordusu kurmayı hedefledi. 3 bin 300 eğitmen, gönüllülere iknanın psikolojik eğitimi, zaman yönetimi, algı yönetimi, iletişim teknikleri, telefonda konuşma teknikleri ve beden dili eğitimi verecek. Gönüllü olmak isteyenler, partinin il ve ilçe başkanlıklarına başvurabilecek.
CHP Genel Merkezi, "Takıma katılın" çağrısıyla gönüllü ordusu kurmaya hazırlanıyor. Hedef, 200 bin kişi. Proje, 22- 23 Kasım'da CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonuyla açıklanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadaroğlu'nun bilişim danışmanı olan İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, proje detaylarını şöyle anlattı:
"Gönüllülerden büyük bir aile oluşturacağız. Hedefimiz 200 bin gönüllü. 3 bin 200 gönüllü, eğitici eğitmen olacak. Gönüllülere iknanın psikolojik eğitimi, zaman yönetimi, algı yönetimi, iletişim teknikleri, telefonda konuşma teknikleri ve beden dili eğitimi verilecek. Bu eğitimin içeriğini, parti içi eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu ile planlayacağız. Gazeteci Tuncay Özkan da gönüllü ordusunda görev alacak. Sosyal medyanın aktif kullanımı ve içerik yönetimini, iletişim ve medya ile ilişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu ve ben yapacağız. Öncelikle gönüllülerin eğitmenleriyle Bakırköy'de üç gün kamp yapacağız. Gönüllü olmak isteyen herkes partinin il ve ilçe başkanlıklarına başvurabilir. Kadınların çoğunlukta olması tercihimiz. Kendini sorumlu hisseden, ülkenin gidişatından hoşnut olmayan, aydınlanma devrimlerinin tehlikede olduğuna inanan, adaletin yoksunluğuna inanan kim varsa hepsini CHP'de gönüllü olmaya davet ediyorum. 200 bin gönüllü ile seçmenle yüz yüze iletişime geçmek istiyoruz."


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.