CHP İstanbul il teşkilatını karıştıran adam

CHP İstanbul İl teşkilatı, AK Parti'den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Mersin Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker yüzünden kazan kaldırdı.

21 Eylül 2014 Pazar 01:02
CHP İstanbul il teşkilatını karıştıran adam






CHP İstanbul il teşkilatını karıştıran adam


CHP'Lİ MACİT ÖZCAN'IN MERSİN BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞU DÖNEM GENEL SEKRETER YARDIMCISI OLAN VE 30 MART SEÇİMLERİNDE AKP'DEN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN ALİ EKBER ASKER'İN CHP'Lİ MALTEPE BELEDİYESİ'NE BAŞKAN YARDIMCISI OLMASI CHP'Yİ KARIŞTIRDI.


CHP İstanbul İl teşkilatı, AK Parti'den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Mersin Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker yüzünden kazan kaldırdı.


İçişleri Bakanlığı kontrolörü iken CHP'li Mersin Belediye Başkanı Macit Özcan'ın Genel Sekreter Yardımcılığı'na atanan ve hakkında türlü çeşit iddialar hep basının gündemine gelen Ali Ekber Asker, Mersinliler'i şaşırtarak 30 Mart seçimleri öncesinde memleketi Hatay'dan AKP Büyükşeşehir Belediye Başkan aday adayı oldu.

AKP tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmeyen Ali Ekber Asker, tekrar eski görevi Mersin Büyükşehir Belediye Genel Sekreterliği görevine döndü.


30 Mart seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı MHP'li Burhanettin Kocamaz kazanınca aynı gün Genel Sekreter Yardımcılığı görevine son verilen Ali Ekber Asker ilginç bir şekilde CHP'li Maltepe Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.

Hakkında birçok spekülasyon olan bir ismin AKP'den aday adayı olmasının ardından yine CHP'li bir belediyede üst düzey göreve atanması CHP'nin İstanbul örgütünde tepkilere neden oldu.


İsminin açıklanmasını istemeyen CHP İstanbul İl örgütünden bir üst düzey yetkili, "Adam her devrin adamı. Üstelik her yanı şaibe. Açın bakın internetten, hakkında çıkan haberlerin haddi hesabı yok. Böyle bir adam gidip AKP'den belediye başkan aday adayı oluyor.  Olabilir , tamam da sonra kalkıp birilerini buluyor ve CHP'li Maltepe Belediye'sinde hassas birimlerin bağlandığı Belediye Başkan Yardımcılığı'na atanıyor. Böyle bir adamın bu göreve getirilmesi , CHP kadrolarına ihanettir. Kısa süre içinde bu adam bu görevden alınmazsa hakkındaki bütün bilgileri tek tek basın merkezlerine göndereceğiz. Genel Merkez bunun altında kalacaktır" diye konuştu.
Son Güncelleme: 21.09.2014 01:13
Anahtar Kelimeler:
Ali Ekber AskerMacit Özcan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.