CHP'nin seçim şarkısı ile ilgili Yıldız Tilbe'den açıklama

   CHP'nin seçim şarkısı söz müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan "Kandıramazsın Beni" isimli şarkı oldu iddialarına yanıt geldi.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 17:11
CHP'nin seçim şarkısı ile ilgili Yıldız Tilbe'den açıklama






CHP'nin seçim şarkısı ile ilgili Yıldız Tilbe'den açıklama

   CHP'nin seçim şarkısı söz müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan "Kandıramazsın Beni" isimli şarkı oldu yanıt geldi.CHP Söz müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan 'Kandıramazsın Beni' isimli şarkı için ön anlaşma yaptı. Sözlerinde “1-2-3-4 ‘T A M A M’, daha da katlanamam” geçen şarkı Erdoğan'ın "milletimiz T A M A M derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada yeniden patlama yaptı.Erdoğan'ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada ‘T A M A M' fırtınası esti.

   ‘T A M A M' paylaşımları twitter’da dünya listesine girerken Yıldız Tilbe’nin, sözlerinde “1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam” kelimeleri geçen Kandıramazsın Beni isimli şarkısı da en çok paylaşılanlar listesine girdi. Paylaşımların ardından muhalefetin de ilgisini çeken şarkı için partiler harekete geçti. Ancak edinilen bilgiye göre CHP şarkının kullanım hakkı için prodüksiyon şirketi ile anlaşmaya vardı. Söz müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan şarkı önümüzdeki günlerde CHP’nin seçim şarkısı olarak meydanlardan çalınacağı sötlenmesine sanatçıdan açıklama geldi.

   Öte yandan şarkıcı Yıldız Tilbe bir açıklama yaparak olayın gerçek olmadığını söyledi.Yıldız Tilbe resmi Twitter hesabından iddiaları yalanlayarak "Şarkılarımı herhangi bir siyasi mecrada propaganda olarak duyarsanız ,bilinki haberim ve iznim yoktur." dedi.

Sözcü

Son Güncelleme: 10.05.2018 05:29
Anahtar Kelimeler:
ChpYıldız Tilbe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.