CHP’de promasyonlu ön seçim

Edip TEKİN- Faruk KAHRAMAN/BURSA, () - BURSA'da, 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlerde CHP'den aday olacak milletvekilerinin belirlenmesi için yaklaşık 28 bin kayıtlı üye sandık başına gitti.  Aday adayları, kendilerine...

29 Mart 2015 Pazar 15:02
CHP’de promasyonlu  ön seçim






Edip TEKİN- Faruk KAHRAMAN/BURSA, () - BURSA'da, 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlerde CHP'den aday olacak milletvekilerinin belirlenmesi için yaklaşık 28 bin kayıtlı üye sandık başına gitti.  Aday adayları, kendilerine oy verilmesi için üyelere, lokma ikram etti, şemsiye, kalem, anahtarlık, çikolata ve su dağıttı.
CHP''nin, Bursa Milletvekillerini belirlemesi için ön seçime gitti. Toplam 18 milletvekili adayının belirleneceği ön seçimde sandıktan çıkmak için büyük uğraş veren 72 aday adayı seçimlerin yapılaccağı son günde çalıştı. Aday adayları,  yağmura rağmen gelen üyelere şemsiye dağıttılar. Bazı aday adaylarının lokma, çikolata ve su ikram etitği ön seçimde bazıları ise üzerlerinde isimleri yazan kalem, ve anahtarlıkları hediye verdi. CHP'li üyelerin büyük ilgi gösterdiği ön seçimlerde,  kurulan 102 sandığın saat 17.00'de açılacağı duyuruldu.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.