CHP'Lİ VEKİLLERDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ'nde düzenlenen parti değerlendirme toplantınında konuşan CHP milletvekilleri, hükümeti eleştirdi. Milletvekilleri, sanayinin kan kaybettiğini, işsizliğin arttığı, insan haklarının çiğnendiğini...

20 Aralık 2014 Cumartesi 15:34
CHP'Lİ VEKİLLERDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI






Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ'nde düzenlenen parti değerlendirme toplantınında konuşan CHP milletvekilleri, hükümeti eleştirdi. Milletvekilleri, sanayinin kan kaybettiğini, işsizliğin arttığı, insan haklarının çiğnendiğini söyledi.
İzmit'te Emex Otel'de bugün başlayan ve yarın da Gebze'de tekrarlanacak olan olan 2015 yılında yapılacak genel seçimlere yönelik değerlendirme toplantısına, CHP'nin Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Sakarya Milletvekili Engin Koç, Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP il ve ilçe başkanları ve partililer katıldı. İki gün sürecek olan toplantı da genel seçimlere yönelik değerlendirme ile Kocaeli'nin sorunları masaya yatırılacak.
'SANAYİ ÇOK KAN KAYBEDİYOR'
İstanbul Milletvekili Sedef Küçük yaptığı konuşmada sanayi bölgesi Kocaeli'nin sorunlarını bildiğini belirterek, "Milletvekilliği öncesinde sanayi ile içli dışlıydım. Bu nedenle sanayinin başkenti olan Kocaeli’nin sorunlarını biliyorum. Sanayi çok kan kaybediyor. İşsizlik artıyor. Bunlarla birlikte ülkemizin bir de demokrasi, insan hakları ve özgürlükler sorunu var. Türkiye’de yaşanan sorunlara karşı herkesin oyuna talibiz" dedi. 
'BEN İKTİDARI YIKMAK İSTİYORUM'

Sakarya Milletvekili Engin Koç ise "İslam dünyasını kana bulayan, ülkeyi soyan iktidarı yıkmaya çalışıyorum. Bu suç olamaz" diyerek başladığı konuşmasında CHP’nin iktidara hazır olduğunu söyledi. Koç, “CHP Türkiye’nin bütün sorunlarıyla ilgili çözümleriyle iktidara hazırdır. Bunun için yeterli birikim ve insan gücümüz vardır. Biz hırsızlara arsızlara, İslamın kanını akıtanlara karşı dimdik karşılarındayız" diye konuştu.
"YERLİ MALI HAFTASINDEN, YOLSUZLUKLA MÜCADELE HAFTASINA"
Hükümetin hazırladığı 2015 yılı bütçe tasarısını eleştiren Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir ise  “Önceden bütçeler umutla beklenirken şimdi herkes umudunu kesti. Yolsuzluğa talana bütçe bulan hükümet, insanlara 1 lira zammı reva görüyor" dedi. Malik Ecder, "Önceden 17 Aralık’ı yerli malı haftası olarak kutlardık şimdi ise yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olarak kutlamaya çalışılıyoruz. Aklımızın almadığı olaylar yaşıyoruz. Eğer bugün paralel denilen örgütler faaili meçhul cinayetler işlemişseler dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yüce Divanda olması lazımdı. Faili meçhul cinayetlere göz yummaktan. Türkiye’de bir paralel devlet var. Bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan yarattı" diye konuştu.
Konuşmalarınardından toplantı basına kapalı olarak sürdürüldü. 

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.