CHP'ye iki yeni otobüs

Yaklaşan seçimler öncesi araç filosunu güçlendiren CHP, 2 milyon liraya iki yeni otobüs aldı.

11 Ekim 2017 Çarşamba 14:56
CHP'ye iki yeni otobüs






ANKARA(AA) - Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP), 2019'da yapılması planlanan seçimler öncesi araç filosunu güçlendirmek amacıyla 2 milyon liraya iki yeni otobüs satın alındı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin son bir kaç yıldır yoğun bir seçim dönemi geçirdiğini anımsattı.

16 Nisan halk oylaması, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleriyle Ankara'dan İstanbul'a gerçekleştirdikleri yürüyüşü hatırlatan Bingöl, "Dolayısıyla kullandığımız otobüslerimizi yenileme ihtiyacı hissettik ve yeniledik. 2017 model otobüsler satın alındı." dedi.

Özellikle kampanya dönemlerinde uzun yol seyahatleri yapmak zorunda kalındığını aktaran Bingöl, şöyle devam etti:

"Bu nedenle otobüslerin yenilenmesi bir zorunluluk haline gelmişti. Otobüslerimizi yeniledik. Hayırlı olsun diyelim. Umarım bu otobüslerimizin bundan sonraki kampanyalarımızda başarılarımıza önemli katkıları olacaktır. Otobüslerin iç dizaynları yapılacak. Çok nitelikli ses cihazları monte edilecek."

Bingöl, otobüslerin arka kısmına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve parti yöneticilerinin seyahatler sırasında çalışmalarını sürdürebilmesi için bir özel bölüm yaptırılacağını da açıkladı.

Erken seçim iddiaları

Tekin Bingöl, erken seçim iddialarıyla ilgili de "Seçim erken de olsa zamanında da yapılsa biz hazırız. Kadrolarımızla programımızla ilkelerimizle ve teknik anlamda da donanımlarımızı tamamlamış durumdayız. Bizim için erken ya da zamanında seçim hiç fark etmiyor. Ne zaman seçim olursa olsun, çok sağlıklı bir şekilde hazırlandık, hazırlanmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Otobüslerin bir erken seçim düşünüldüğü için alınmadığını vurgulayan Bingöl, yenilenme ihtiyacı olduğunu tekrarladı.

Toplam 2 milyon lira

CHP Genel Merkezi tarafından 2 milyon liraya satın alınan iki otobüsün plaka işlemleri ve gerekli kayıtları yaptırılarak, seçimlerde kullanılmak için özel olarak dizayn edilecek.

38 koltuk kapasiteli "VIP" serisi otobüsler, üst kısmı konuşma yapılabilecek şekilde düzenlenecek, orta kısmına masa, arka bölüme de özel oda bulunacak.

Muhabir: Barış Gündoğan

Anahtar Kelimeler:
ChpOtobüsPolitika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.