Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ermenistan'a kaçanlar yaptıklarının hesabını verecekler (1)

Hakime TORUN / ANKARA () - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen muhtarlar toplantısında konuştu. Erdoğan, eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın, Gürcistan'dan Ermenistan'a geçmelerine ilişkin,...

12 Ağustos 2015 Çarşamba 14:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ermenistan'a kaçanlar yaptıklarının hesabını verecekler  (1)






Hakime TORUN / ANKARA () - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen muhtarlar toplantısında konuştu. Erdoğan, eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın, Gürcistan'dan Ermenistan'a geçmelerine ilişkin, "Bu acımasız kararları verenler şimdi bakıyorsunuz Gürcistan üzerinden Ermenistan'a kaçıyorlar. Türkiye olarak bizler de iz sürüyoruz. Bunlarla ilgili kırmızı bültenler hepsi. Bir yerlerde muhakkak yakalanacak. Yaka paça buraya gelip yaptıklarının hesabını er veya geç verecekler" dedi.

Erdoğan, "Beni yurt dışına kaçmakla itham eden ihanet şebekesinin mensuplarının birer ikişer yurt dışına kaçtıklarını görüyoruz. Şu ana kadara 100'ü aşkın bu şebekenin mensupları yurt dışına kaçmıştır. Biz her hesabın üzerinde bir hesap olduğuna kaderin üstünde kader olduğuna inanan insanlarız. Kendilerini her şeyin ve herkesin üzerinde görenler birer birer yıkılıp giderken ülkesini terk ederken biz burada milletimiz ile el ele gönül gönüle yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"GÜRCİSTAN ÜZERİNDEN ERMENİSTAN'A KAÇANLAR YAPTIKLARININ HESABINI ER VEYA GEÇ VERECEKLER"

Erdoğan, "Daha yeni bu acımasız kararları verenler şimdi bakıyorsunuz Gürcistan üzerinden Ermenistan'a kaçıyorlar. Tabi oradan da kim bilir nereye kaçacaklar o ayrı mesele. Türkiye olarak bizler de iz sürüyoruz. Bunlarla ilgili kırmızı bültenler hepsi. Bir kısmı Romanya'da yakalandı. Biliyorsunuz. Bunlar da bir yerlerde muhakkak yakalanacak. Yaka paça buraya gelip yaptıklarının hesabını er veya geç verecekler" diye konuştu.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.