DAVUTOĞLU: CHP'DE AŞÇI YOK, YAMAĞI BİLE YOK (2)

MÜSİAD BOLU ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDI Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin kongresinin ardından MÜSİAD Bolu Şubesi'nin açılışına katıldı. Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ali Babacan, MÜSİAD Genel...

21 Aralık 2014 Pazar 19:25
DAVUTOĞLU: CHP'DE AŞÇI YOK, YAMAĞI BİLE YOK (2)






MÜSİAD BOLU ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDI
Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin kongresinin ardından MÜSİAD Bolu Şubesi'nin açılışına katıldı. Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ali Babacan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile birlikte okunan duaların ardından açılış kurdelesini kesti.
Davutoğlu, "Bolu'daki iş dünyası arasındaki işbirliğinin artmasını diliyorum. MÜSİAD başkanından da rica ediyorum, MÜSİAD'ın olmadığı il kalmasın" diye konuşurken, "Ya Allah, Bismillah" diyerek kurdeleyi kesti.

Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra Tokad-ı Hayreddin türbesini ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Arınç ve Babacan'ın türbe ziyaretini basın mensuplarının takip etmesine izin verilmedi. Yaklaşık bir saat türbede kalan Davutoğlu, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi ziyaretlerini iptal ederek Atatürk Stadyumu'ndan yoğun yağmur yağışı altında helikoptere binerek Ankara'ya hareket etti.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.