Davutoğlu; Elektrikler kesildi, Adliye basıldı

Türkiye genelindeki elektrik kesintisi ve Adliye Baskını konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendiren Davutoğlu yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yapması bekleniyor...

31 Mart 2015 Salı 19:22
Davutoğlu; Elektrikler kesildi, Adliye basıldı






Davutoğlu; Elektrikler kesildi, Adliye basıldı

Türkiye zorlu bir gün geçirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, halen resmi bir ziyaret için Slovakya'da bulunan Cumhurbaşkan'ı arayarak Adliye baskını ve elektrik kesintisi ile ilgili bilgi verdi.


Slovakya’da resmi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak, Berkin Elvan soruşturmasına bakan savcı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınması olayıyla ilgili bilgi verdi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Slovakya’da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak, Çağlayan Adliyesi’nde Berkin Elvan soruşturmasına bakan İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınması olayıyla ilgili bilgi verdiği bildirildi.
Davutoğlu'nun telefon görüşmesi sırasında Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisi hakkında da bilgi verdiği öğrenildi.

EMEKLİYE ZAM MÜJDESİ VERDİ

Başbakan Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, maaşı 1000 TL altında olan emeklilere 100 TL zam yapılacağını söyledi.
Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- AK Parti kadroları 12 yıldan bu yana çok önemli adımlar attı. Hiçbir grup demokrasi ve insan sevdasını savunmak adına mücadele vermedi. AK Parti kadroları milletin özetidir. Milletimizin temsilcileridir.

- Bu meclise gelenler milletin helal oylarıyla yürüyerek buraya geldiler.

- 22., 23., ve 24. Dönemde hayatını kaybeden  AK Parti milletvekilleri için birer Fatiha okuyalım. (Davutoğlu ve tüm salondakiler dua okudu)

-  Birileri tam geçen sene bu günlerde ihanet çeteleri çalışırken biz 30 mart yerel seçimlerine hazırlanıyorduk.

- 3 dönemini tamamlayacak bütün asil arkadaşlarıma milletim adına teşekkür ediyorum. Bir teki dahi şahsi hesap içine girmediler.
Son Güncelleme: 31.03.2015 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.