Davutoğlu: Kılıçdaroğlu'na hesabı, Bahçeli'ye milliyetçiliği, Demirtaş'a barışı öğreteceğiz (5)

ANKARA'YA HAREKET ETTİ Müzede TRT'nin programına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra yürüyerek kent merkezinde bulunan meşhur bir lokantaya giderek burada eşi Sare Davutoğlu ve bakanlar ile birlikte akşam yemeği yedi. Başbakan Davutoğlu'na...

25 Nisan 2015 Cumartesi 22:58
Davutoğlu: Kılıçdaroğlu'na hesabı, Bahçeli'ye milliyetçiliği, Demirtaş'a barışı öğreteceğiz (5)






ANKARA'YA HAREKET ETTİ
Müzede TRT'nin programına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra yürüyerek kent merkezinde bulunan meşhur bir lokantaya giderek burada eşi Sare Davutoğlu ve bakanlar ile birlikte akşam yemeği yedi. Başbakan Davutoğlu'na kentin meşhur döner kebabı ikram edildi. Yemeğin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekiler Başbakanlık otobüsü ile Havalanı'na geçti. Başbakan Davutoğlu daha sonra saat 22.35'te uçakla Ankara'ya hareket etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ve partililer uğurladı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.