Davutoğlu'ndan Sırbistan Başbakanı'na Başsağlığı

ANKARA, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu Sırbistan Başbakanı'na başsağlığı diledi. Başbakan Davutoğlu, Sırbistan Başbakanı'na başsağlığı dileklerini iletti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün akşam İstanbul'da oynanan basketbol maçı...

22 Kasım 2014 Cumartesi 18:50
Davutoğlu'ndan Sırbistan Başbakanı'na Başsağlığı






ANKARA, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu Sırbistan Başbakanı'na başsağlığı diledi. Başbakan Davutoğlu, Sırbistan Başbakanı'na başsağlığı dileklerini iletti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün akşam İstanbul'da oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Sırbistan uyruklu taraftar için Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vucic'e başsağlığı diledi.


Davutoğlu, bir Sırp taraftarın bıçaklanmasıyla ilgili mevkidaşı Vucic'i, telefonla aradı. Davutoğlu, görüşmede, Vucic'e, Sırplı taraftarın yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Başbakan Davutoğlu'nun, bıçaklanarak yaralanan Sırp taraftarın kaldırıldığı hastanede hayatının kurtarılması için Türk sağlık görevlilerinin ellerinden geleni yaptığını, olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiğini söylediği belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vucic, Başbakan'ın failleri bulmak için her şeyi yapacağına dair söz verdiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.