Davutoğlu'nun bayraklı posteri, kum yığınına branda olmuş

KAYSERİ, () - KAYSERİ'de Talas Belediyesi'nde, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bayraklı posterler ve afişlerin, Fen İşleri Müdürlüğü'nde kum ve tuz yığınları üzerinde branda olarak örtüldüğü fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. MHP...

04 Mart 2015 Çarşamba 14:33
Davutoğlu'nun bayraklı posteri, kum yığınına branda olmuş






KAYSERİ, () - KAYSERİ'de Talas Belediyesi'nde, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bayraklı posterler ve afişlerin, Fen İşleri Müdürlüğü'nde kum ve tuz yığınları üzerinde branda olarak örtüldüğü fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.
MHP Kayseri İl Basın Bürosu, örtü olarak kullanılıp üzerine parke taşlar konulan Davutoğlu'nun bayraklı poster ve afişlerini ''Yorumsuz... Burası Kayseri'nin Talas İlçesi... AKP Genel Başkanı'nın afişlerini iyi bir 'yere' asmışlar!!! Yorum tüm Kayseri halkının'' metniyle basın kuruluşlarına gönderildi. 
Ak Partili Talas Belediyesi yetkilileri, olayı 'kötü niyetli' olarak değerlendirdi. Belediye yetkilileri, "Belediyemizin Fen İşleri atölyesinde çalışan kötü niyetli birisi tarafından raylı sistem açılışındaki afiş, pankart ve brandalar malzemelerin üzerine serilmiş, yine kendisi veya başka birisi tarafından görüntülenerek, seçimin yaklaştığı şu günlerde medyaya servis edilmiştir'' dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 25 Ekim 2014 tarihinde Talas İlçesi'nde raylı sistemin açılış törenine katılmış, kum ve tuz yığınlarının üzerindeki poster ve afişler o zaman kullanılmıştı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.