Demirel İçin 80 İl'de Mevlid

Merhum 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için 80 ilde mevlit okutuldu.

03 Temmuz 2015 Cuma 18:12
Demirel İçin 80 İl'de Mevlid






 
Demirel İçin 80 İl'de Mevlid

Merhum 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için 80 ilde mevlit okutuldu.

DEMİREL İÇİN MEMLEKETİ ISPARTA'DA MEVLİT OKUTULDU

DOKUZUNCU Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için memleketi Isparta'da ve bağlı 12 ilçede mevlit okutuldu.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında yaşamını yitiren 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Merkez Terminal Camii'nde ikindi namazı öncesi mevlit okutuldu. 

Okutulan mevlitte 9. Cumhurbaşkanı Demirel'e dualar edildi. Demirel'in için aynı zamanda Isparta'ya bağlı 12 ilçede de eşzamanlı mevlit okutuldu.

 

ANKARA'DA DEMİREL İÇİN MEVLİT

Ankara Kocatepe Camii'nde 9’ncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için mevlit okutuldu.

17 Haziran’da Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, 9’ncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Kocatepe Camii'nde Cuma namazı sonrası mevlit okutuldu. 

 

EYÜP SULTAN'DA SÜLEYMAN DEMİREL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Eyüp Sultan Camii'nde 9'ncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için mevlit okutuldu.

17 Haziran'da Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, 9'ncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Eyüp Sultan Camii de Cuma namazı sonrası mevlit okutuldu. 

 

EDİRNE'DE SÜLEYMAN DEMİREL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

MERHUM 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Türkiye genelinde olduğu gibi Edirne'deki Ulu Cami'de de mevlit okutuldu.

17 Haziran’da Ankara’da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu yetersizliğinden hayatını kaybeden Süleyman Demirel için Ulu Cami'de cuma namazı öncesi mevlit okutuldu. Edirne Ulu Cami Başimamı Metin Uluok ile camide görevli diğer imam Nurettin Bulut ve müezzin İsmail Şen tarafından okunan mevlide, camide bulunanlarda dualarıyla eşlik etti. Ulu Cami Başimam Hatibi Metin Uluocak, mevlit öncesi cuma günü hayırlı bir günde vatandaşların dua için toplandığını ifade ederek, "Devletimize hizmet edenler ve özellikle 9’ncu Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel beyefendinin ruhu için camimizde mevlit programı düzenlendi. Başta 9’uncu Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize hizmet eden bütün büyüklerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyoruz. Bu vesileyle duamız şudur, Cenab-ı Hak, aziz milletimizi, aziz yurdumuzu kıyamete kadar payidar eylesin. Birliğimizi, beraberliğimizi, düzenimizi bozmak isteyenlere de fırsat vermesin" diye konuştu.

  

DEMİREL İÇİN AFYONKARAHİSAR'DE MEVLİT

Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Selçuklu dönemine ait 1272 tarihinde Nusretüddin Ahmet tarafından yaptırılan Tarihi Ulu Cami'nde cuma namazı öncesi mevlit okutuldu. 17 Haziran'da Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Demirel için okutulan mevlit, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu. Mevlit, Demirel için dua edilmesinin ardından sona erdi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlitte, Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından üzerinde Demirel'in fötr şapkasıyla halkı selamladığı fotoğrafının bulunduğu paketlerde lokum dağıtıldı.

  

ADANA'DA SÜLEYMAN DEMİREL İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Merhum 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'daki Seyhan Cami'de de mevlit okutuldu. 17 Haziran'da Ankara'da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu yetersizliğinden hayatını kaybeden Süleyman Demirel için ikindi namazı öncesi okutulan mevliti camiye gelen vatandaşlarda dua ederek dinledi.

Son Güncelleme: 03.07.2015 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.