Demirtaş, AB Yüksek Temsilcisi Mogherini ile görüştü

 ANKARA, () - HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Brüksel'de Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve Avrupa Komisyonu Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn ile görüştü....

31 Ağustos 2015 Pazartesi 22:30
Demirtaş, AB Yüksek Temsilcisi Mogherini ile görüştü






 ANKARA, () - HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Brüksel'de Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve Avrupa Komisyonu Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn ile görüştü. HDP Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, görüşmelere Halkların Demokratik Kongresi Eşsözcüsü Sebahat Tuncel, Dış İlişkilerden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Gür ve Avrupa Temsilcisi Eyyup Doru'nun da katıldığı kaydedildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.