Demirtaş'ın Hopa çelişkisi: İş makinaları bölgeye gitsin

PKK'lı teröristler ve HDP'li göstericilerin binlerce iş makinasını ateşe verdiğini unutan Demirtaş 'Hopa'ya acilen iş makinaları gönderilmeli' sözü manidar bulundu...

27 Ağustos 2015 Perşembe 00:46
Demirtaş'ın Hopa çelişkisi: İş makinaları bölgeye gitsin






Demirtaş'ın Hopa çelişkisi: İş makinaları bölgeye gitsin

Terör örgütü üyelerinin yıllardır doğu ve güneydoğu anadolu bölgelerinde ateşe verdiği binlerce iş makinasını bir anlık dalgınlıkla unutan HDP eş başkanı Selehattin Demirtaş önemli bir gafa imza attı. Demirtaş Artvin Hopa'da sel felaketi için iş makinelerinin hemen bölgeye gitmesi gerektiğini söyleyince aylardır teröristler ve HDP'li göstericiler tarafından ateşe verilen iş makinaları akıllara geldi.
HDP eş başkanı Selehattin Demirtaş Artvin Hopa'da yaşanan sel felaketi sonrası sosyal medya üzerinden devlete çağrı yaptı.

Demirtaş: Çok sayıda iş makinası bölgeye gitmeli ve derelerin tıkanan kısımlarını açmalı" dedi.

Sırtını PKK'ya dayanan HDP'nin eş başkanın böyle bir açıklama yapması tam anlamıyla büyük tepki topladı. Demirteş, PKK'nın Doğu ve Güneydoğu'da şimdiye kadar yüzlerce iş makinesini yakıp kullanılmaz hale getirmesini aklına bile getirmedi.
Son Güncelleme: 27.08.2015 00:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.