Devlet Bahçeli bu kez 'Hayır' demedi

1 Kasım seçimleri öncesi koalisyon hükümeti ve azınlık hükümeti tekliflerine kapısını kapatarak her çağrıya 'Hayır' diyen Bahçeli, bu tutumundan ilk kez geri adım attı.

24 Aralık 2015 Perşembe 08:18
Devlet Bahçeli bu kez 'Hayır' demedi






Devlet Bahçeli bu kez 'Hayır' demedi

1 Kasım seçimleri öncesi ve sonrası her çağrıya 'Hayır' demesiyle adı 'Hayırcı' lidere çıkan MHP Genel Başkanı Bahçeli, ilk kez 'Evet' dedi.

Başbakan Davutoğlu’nun yeni anayasa ve reformlar için randevu talep ettiği 3 muhalefet partisinden olumlu yanıt geldi.

Davutoğlu liderle görüşmeyi Meclis’te gerçekleştirecek.

Başbakan 30 Aralık saat 13.00’te CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’yla ve 16.00’da HDP Genel Başkanı Demirtaş’la bir araya gelecek.

Davutoğlu, 4 Ocak’ta saat 14.00’te ise MHP lideri Bahçeli ile görüşecek.

BAHÇELİ NELERE HAYIR DEDİ

Bahçeli, Türkiye'yi 1 Kasım erken seçimlerine getiren süreçte, önce CHP'nin getirdiği ortak hükümet kurma teklifine hayır demiş, ardından AK Parti'nin getirdiği koalisyon hükümeti önerisini de kabul etmemişti. Bahçeli, daha sonra kurulan geçici hükümete de üye verilmesine karşı çıkmış, seçim süresince de kendisine yapılan görüşme önerilerine kapıları sıkı sıkıya kapatmıştı.









Son Güncelleme: 24.12.2015 08:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.