Dışişleri : Türkiye, kardeş Mısır halkıyla dayanışmasını sürdürecektir

ANKARA, () - DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Mısır'da dün Kuzey Sina ve Süveyş vilayetlerinde meydana gelen terör saldırılarını kınadıklarını ve Türkiye'nin kardeş Mısır halkıyla dayanışmasını sürdüreceğini açıkladı. Dışişleri...

30 Ocak 2015 Cuma 16:21
Dışişleri : Türkiye, kardeş Mısır halkıyla dayanışmasını sürdürecektir






ANKARA, () - DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Mısır'da dün Kuzey Sina ve Süveyş vilayetlerinde meydana gelen terör saldırılarını kınadıklarını ve Türkiye'nin kardeş Mısır halkıyla dayanışmasını sürdüreceğini açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle; "Mısır'da dün Kuzey Sina ve Süveyş vilayetlerinde meydana gelen terör saldırılarını kınıyoruz. Saldırılarda aralarında sivillerin de bulunduğu en az 30 Mısırlı kardeşimizin hayatını kaybetmesinden ve çok sayıda da yaralı olmasından büyük üzüntü duyuyoruz. Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyoruz. Türkiye, kardeş Mısır halkıyla dayanışmasını sürdürecektir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.