Erdoğan meşhur gösterdi: Kendisi suntadır

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki iftarda çeşitli kesimlerden vatandaşlarla bir araya geldi. Erdoğan yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın milletin olduğunu belirterek, "Burası sizin, milletin. Bugün biz varız....

07 Temmuz 2015 Salı 22:43
Erdoğan meşhur gösterdi: Kendisi suntadır






Erdoğan meşhur gösterdi: Kendisi suntadır

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki iftarda çeşitli kesimlerden vatandaşlarla bir araya geldi. Erdoğan yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın milletin olduğunu belirterek, "Burası sizin, milletin. Bugün biz varız. Yarın başkaları gelecek. Biz onlara kalıcı bir yatırım gerçekleştirdik. Temsilde asla israf olmaz. Yabancılar buraya gelince, görünce 'ha bu devlet büyük devlet' diyorlar. Şu masa geçenlerde gazetelerde yazan meşhur masadır çok komik bir rakamla ve suntadır o masa. Ayrılırken bir bakmanızda fayda olur" dedi.

"7 DÜVELİ KARŞIMIZA ALMAKTAN ÇEKİNMEDİK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki iftar programında yaptığı açıklamada muhtarlar ile 400 kişilik gruplar halinde 7 toplantı yaptığını belirterek, " Millet ile irtibatımızı hiçbir zaman kesmedik. Milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Hayatları boyunca güçlerini milletten değil vesayetten, siyaset ve toplum mühendisliği çabalarından, hatta terör örgütlerinden alanlar elbette bu hazzı bu duyguyu anlayamazlar. Biz milletimiz ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Sıfatımız ne olursa olsun milletimiz ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Gerektiğinde darbecilerin karşısına dikildik. Gerektiğinde cuntacılara meydan okuduk. Hakkı ve hakikati savunmak adına 7 düveli karşımıza almaktan çekinmedik" dedi. 

"AHLAKA, VİCDANA, İNSAFA, İZANA SIĞMAYAN SALDIRILARA MARUZ KALIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz bu şevkle yolumuza devam ederken sürekli ahlaka, vicdana, insafa, izana sığmayan saldırılara maruz kalıyoruz. Şu içinde bulunduğumuz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi de bize saldıranların bir süredir en çok istismar ettikleri konulardan birisi. Samimiyetle şunu ifade etmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti devletinin tarihine, kültürüne, yakışır devlet binası inşa etmek niyetiyle yola çıktık. Sonuçta ortaya gerçekten de her vatandaşımızın gönül huzuru ile 'işte burası benim devletimi temsil eder' diyebileceği bir eserin ortaya çıktığına inanıyorum" diye konuştu.

"YABANCILAR BURAYA GELİNCE, GÖRÜNCE 'HA BU DEVLET BÜYÜK DEVLET' DİYORLAR"

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın milletin olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Bu benin şahsi mülküm değil. Burası sizin, milletin. Bugün biz varız. Yarın başkaları gelecek. Biz onlara kalıcı bir yatırım gerçekleştirdik. Temsilde asla israf olmaz. Temsil çok önemli. Yabancılar buraya gelince, görünce 'ha bu devlet büyük devlet' diyorlar" dedi.

 MEŞHUR MASADIR ÇOK KOMİK BİR RAKAMLA VE SUNTADIR O MASA

Erdoğan, "Bir takım çevreler ısrarla tamamı yalan, iftira olan iddialar ile buranın üzerinden bize saldırma çabasından hiç vazgeçmiyor. Değerli arkadaşlar, sevgili kardeşlerim, işte masasında oturduğunuz benim de oturduğum şu masa geçenlerde gazetelerde yazan meşhur masadır. Bunun değerini 1 milyon olarak ilan ettiler. Halbuki bu masayı, çok komik bir rakamla ve suntadır o masa. Böyle yaptı. Ayrılırken bir bakmanızda fayda olur. Üzerinde gördüğünüz çiçekler falan bunlar buraya vinçlerle yerleştirilmiş. Kullanılan bardaklar geçmiş dönemlerden alınmış. Sehpalar rahmetli Süleyman Demirel zamanından kalma. Vurabilmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Tabi tutar mı? Tutmaz. 'Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.' Dert şu: İftira at tutmazsa da iz bırakır" diye konuştu.
Türkiye'nin değişik kentlerinden farklı meslek gruplarına mensup yaklaşık 400 vatandaş iftarda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.