Erdoğan: Sözünüz muteber değilse noterden senet, bankadan çek getirseniz olmaz (2)

'ÇÖZÜM SÜRECİNİ TEHDİT EDEN MALUM YAPILARA İZİN VERMEYİN' Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından yürüyerek Karabük Valiliği'ne geçti. Vali Orhan Alimoğlu'nu makamında ziyaret eden Erdoğan, çıkışta Valilik...

27 Mart 2015 Cuma 18:17
Erdoğan: Sözünüz muteber değilse noterden senet, bankadan çek getirseniz olmaz (2)






'ÇÖZÜM SÜRECİNİ TEHDİT EDEN MALUM YAPILARA İZİN VERMEYİN'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından yürüyerek Karabük Valiliği'ne geçti. Vali Orhan Alimoğlu'nu makamında ziyaret eden Erdoğan, çıkışta Valilik önünde personelle fotoğraf çektirdi. Erdoğan, daha sonra Safranbolu İlçesi'ne geçerek Belediye Başkanı AK Parti'li Necdet Aksoy'u ziyaret etti. Çıkışta otobüsün üzerine çıkarak toplanan kalabalığı selamlayan Erdoğan, Türkiye'nin artık gündemi belirlen bir ülke değil dünyada gündem belirleyen bir ülke olduğunu söyledi. Erdoğan, şöyle konuştu:
"Türkiye artık içine kapanmış bir ülke değil. 230 milyar dolar milli gelirle yola çıktık, şu anda 820 milyar dolar milli gelire ulaşmış bir Türkiye var. Bu yıl Kasım ayında G-20 toplantısına ev sahipliği yapıyoruz. Dünyanın en ileri ülkelerini bir araya getiriyoruz. Artık Türkiye bu G-20 ülkeleri arasında yerini alan bir ülke. Artık sıradan bir ülke yok. Sizinle beraber yürüyoruz. Sizi seviyoruz. Sizden ricam. Bir olun, beraber olun, diri olun, hep birlikte Türkiye olun. Bu çözüm süreci olayı çok önemli. Çözüm sürecini tehdit eden malum yapılara asla fırsat vermeyin. O bakımdan tek millet diyoruz, tek vatan diyoruz, tek bayrak diyoruz, tek devlet diyoruz."
Erdoğan, otobüsle ilçeden ayrılırken halkı selamladı ve satranç takımı verdi. Erdoğan'ın attığı satranç takımlarını almak isteyen kalabalık izdahama yol açtı. Bazı kişiler yere düştü. Vatandaşlardan bazıları da satranç takımı alabilmek için otobüsün yanında koşmaya devam etti. Erdoğan, otobüsle Karabük'e geçip helikopterle İstanbul'a hareket etti.

FOTOĞRAFLI





 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.