"Erken seçimde İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim talebine de yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Erken seçimde bizim açımızdan telaşlanacak ve problem olacak durum yoktur.

17 Nisan 2018 Salı 15:17
"Erken seçimde İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur."






"Erken seçimde İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur." 

   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim talebine de yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Erken seçimde bizim açımızdan telaşlanacak ve problem olacak durum yoktur. Sarayın küçük ve büyük ortağı ne karar verecek bekliyoruz. İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur." dedi.

   Partisinin İstanbul İl Başkanlığında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim talebine de yanıt verdi. Akşener, “Erken seçimde bizim açımızdan telaşlanacak ve problem olacak durum yoktur. Sarayın küçük ve büyük ortağı ne karar verecek bekliyoruz. İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur.” dedi.

   Akşer’in konuşmasından satır başları:

Biz İYİ Parti olarak önce İstanbul'da 39 ilçede tek tek esnaf eli sıkarak, kapı zili çalarak vatandaşa kendimizi anlatmak ve insanların dertlerini dinlemek üzere bir çalışma başlattık. Bu haftalıkta İstanbul'da olduğumuz için buradan sesleniyorum size. Bahçeli'nin seçim talebini birlikte duyduk. Bizim açımızdan telaşlanacak bir durum yoktur. Biz zaten ağır bir karartma uygulanan, programlar konuşulmamıza rağmen arkadaşlarımızın çağrılmadığı bir dönemden çıkıp geldik. Erken seçim zamanında seçim bizim için sorun değildir. Bakalım Erdoğan ve Küçük ortağı Bahçeli ne karar verecek.

Sözcü

Son Güncelleme: 17.04.2018 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.