Erken Seçimle İlgili Açıklama Yarın Erdoğan-Bahçeli Görüşmesi Sonrası Yapılacak

 Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 2 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

17 Nisan 2018 Salı 20:36
Erken Seçimle İlgili Açıklama Yarın Erdoğan-Bahçeli Görüşmesi Sonrası Yapılacak






Erken Seçimle İlgili Açıklama Yarın Erdoğan-Bahçeli Görüşmesi Sonrası Yapılacak

   Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 2 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ erken seçimle ilgili "Gerekli açıklama yarın saat 13.30'daki Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sonrası yapılacak." dedi.

   Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu sona erdi. Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, MHP lideri Bahçeli'nin erken genel seçim çağrısıyla ilgili gelen soruya yanıt verdi.Bozdağ, erken seçimle çağrısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin yarın saat 13.30'da toplanacağını ve nihai kararın bu toplantıdan sonra verileceğini söyledi.Bozdağ'ın bu açıklaması sonrası tüm gözler yarın ki Erdoğan - Bahçeli görüşmesine çevrildi.

    Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ olağanüstü halin ile ilgili şu açıklamalarda bulundu."Cumhurbaşkanımız başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, Milli Güvenlik Kurulu’nun tavsiye kararına uyarak, olağanüstü halin 3 ay daha uzatılmasına ilişkin tezkereyi karara bağladı ve TBMM Başkanlığı'na gönderdi. Eğer TBMM Genel Kurulu bu tezkereyi kabul ederse olağanüstü hal 3 ay daha uzatılmış olacaktır Olağanüstü hal terör örgütlerine ve teröristlere karşı ilan edilmiştir ve bu süre içerisinde terör örgütlerine ve teröristlere karşı uygulanmıştır. Bundan sonra da terör örgütleriyle ve teröristlerle etkin mücadele için uygulanmaya devam edeceklerdir.Vatandaşımızın rutin hayatında bugüne kadar bir değişim olmadığı gibi bundan sonra da bir değişim olması söz konusu değildir." "Ege’de bulunan adalarla ilgili ihtilaflı olan konular çok nettir. Türkiye’nin Ege’de bir oldu bittiye göz yumması izin vermesini kimse Türkiye’den beklemelidir. Eğer Yunanistan öyle bir hesap yapıyorsa o hesap Ege Denizi’nin içinde batar gider."

Son Güncelleme: 17.04.2018 22:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.