Eşi aday oldu, belediyedeki görevlerinden ayrıldı

ORDU Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Ordu Milletvekili 4'üncü sıra adayı Avukat Ayşe Nilgün Tomakin'in eşi olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanvekili Avukat Süleyman Tomakin'in belediyedeki görevlerinden ayrıldığını açıkladı. Büyükşehir...

28 Nisan 2015 Salı 15:49
Eşi aday oldu, belediyedeki görevlerinden ayrıldı






ORDU Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Ordu Milletvekili 4'üncü sıra adayı Avukat Ayşe Nilgün Tomakin'in eşi olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanvekili Avukat Süleyman Tomakin'in belediyedeki görevlerinden ayrıldığını açıkladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Enver Yılmaz'ın, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Tomakin'i görevinden aldığına dair iddiaların dün sosyal medyada gündeme gelmesi üzerine bugün belediyenin resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyesi, Büyükşehir Başkanvekili, ORBEL Yönetim Kurulu üyesi Avukat Süleyman Tomakin'in, eşinin milletvekili Adayı olması nedeniyle bütün görevlerinden ayrıldığı belirtildi. Açıklamada, "Nisan 2014 tarihinden itibaren kurucu meclisin üyesi olarak, Ordumuz'a ve belediyemize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı. 
Tomaktekin'in Büyükşehir Belediye meclis üyeliğinin devam ettiği belirtildi. Ayrıca Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevine ise Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Ahmet Çoruh getirildi. Süleyman Tomakin ise iddialarla ilgili bir açıklama yapmayacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.