Evlilik programlarının müzmin bekarı Caner AK Parti'den aday 

TV ekranlarında evlilik programlarının müzmin bekarı, sosyal medya fenomeni haline gelen Caner, AK Parti'den siyasete atıldı.

03 Mayıs 2018 Perşembe 08:47
Evlilik programlarının müzmin bekarı Caner AK Parti'den aday 






Evlilik programlarının müzmin bekarı Caner AK Parti'den aday 

Katıldığı evlilik programlarında yıllarca evlenecek gelin adayı arayan Caner Toygar, şimdi de şansını AK Parti listelerinde aday adayı olarak deniyor..

Evlilik programlarıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Caner Toygar, AK Parti'den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Evlilik programlarında tüm Türkiye'ye kendisini tanıtmayı başaran Caner Toygar, AK Parti'den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Aday adaylığı için başvuru yapan Toygar, başvuru sırasında çektirdiği fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

"GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN BEN DE VARIM"

İşte Caner Toygar'ın paylaşımına eklediği not:

Ülkemizin zorlu bir dönemden geçtiği bu zor süreçte millet aşkıyla büyüyen ve bu kutlu yürüyüşe ışık tutan AK Parti ile çocuklarımızın gençlerimizin daha yeni ufuklara açılması, daha güzel yarınlara kavuşması ve daha güçlü bir Türkiye için bende varım... Saygılarımla...

Anahtar Kelimeler:
Caner Toygar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.