Gökçek: Artık en ufak bir cevap vermeyeceğim

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında süren söz düellosuna Başbakan Ahmet Davutoğlu müdahale etti

25 Mart 2015 Çarşamba 14:40
Gökçek: Artık en ufak bir cevap vermeyeceğim






Gökçek: Artık en ufak bir cevap vermeyeceğim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç'la yaşadıkları polemikle ilgili konuştu. Gökçek, "AK Parti'de emir demiri keser. Bugünden sonra herhangi bir şekilde bu konu üzerinde en ufak bir cevap vermeyeceğim" dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile yaşadığı gerginlikle ilgili açıklama yaptı.

Melih Gökçek, "Ben Bülent Arınç'la ilgili düşüncelerimi tweetle belirttim. O da cevap verdi. AK Partililer'de parti disiplini vardır. Emir demiri keser. Bundan sonra da ben konuşmadım. Konuşmaktan kaçan biri olmadığımı dünya bilir. Bir daha da bu konu üzerinde konuşmayacağım. Dün akşam Başbakanımız konuşulmaması gerektiğini belirtti. Başbakanımızın emri başım üstünde. Bugünden sonra herhangi bir şekilde bu konu üzerinde en ufak bir cevap vermeyeceğim. Bizim partimiz CHP değil, genel başkanım Kılıçdaroğlu değil. Ak Parti, CHP değildir. AK Parti’de emir verilir, o emir yerine getirilir. Başbakan’ın emri üzerine bundan sonra konuşmayacağım" diye konuştu.
Son Güncelleme: 25.03.2015 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.