HDP adaylarından Sarıkamış Şehitliği ziyareti

Bedir ALTUNOK/KARS, () - HDP Kars Milletvekili adayları, Sarıkamış Şehitliği'ni ziyaret edip, Allahuekber Dağları'nda donarak şehit olan askerler için Fatiha okudu, saygı duruşunda bulundu. Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri için HDP Milletvekili...

17 Nisan 2015 Cuma 17:33
HDP adaylarından Sarıkamış Şehitliği ziyareti






Bedir ALTUNOK/KARS, () - HDP Kars Milletvekili adayları, Sarıkamış Şehitliği'ni ziyaret edip, Allahuekber Dağları'nda donarak şehit olan askerler için Fatiha okudu, saygı duruşunda bulundu.
Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri için HDP Milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Şafak Özanlı ve Önder Fidanboy partililerle birlikte bugün Sarıkamış Şehitliği'ne gittiler. Allahu ekber Dağları'nda şehit olan askerler için Fatiha okuyan ve saygı duruşunda bulunan HDP'liler adına bir açıklama yapan 1'inci sıra adayı Ayhan Bilgen, "100 yıl öncesinin kırılmalarının bir benzerini yaşadığımız bir dönemdeyiz. Ortadoğu’da bulunan halklar ya rejimlerinin ya da haritalarının değiştiği bir dönemi yaşıyor. Geçmişte nasıl ki Diyarbakır’dan Kars’tan insanlarımız Çanakkale’ye giderek orayı savunurken şehit olmuşlarsa, Kudüs’ten Manisa’ya hatta Edirne’den gelen insanlarımız da burada Sarıkamış’ta şehit olmuşlardır. Daha fazla ölümlerin yaşanmadığı, kimsenin kurban edilmediği bir coğrafyada yaşamak istiyoruz" diye konuştu.
Şehitleri ziyaretin ardından milletvekili adayları Sarıkamış ilçesine giderek, seçim bürosunun açılışına katıldılar. Milletvekili adayları daha sonra ilçe merkezinde esnafı dolaşarak destek istediler.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.