HDP seçim mitinglerine Tekirdağ'dan başlayacak

Ferit ASLAN/DİYARBAKIR, () - HDP, 7 Haziran seçimleri için yapacakları miting takvimini belirledi. Takvime göre HDP'nin seçim mitingi 3 Mayıs'ta Tekirdağ'dan başlayıp, 5 Haziran'da Hakkari'de son bulacak. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin...

26 Nisan 2015 Pazar 16:44
HDP seçim mitinglerine Tekirdağ'dan başlayacak






Ferit ASLAN/DİYARBAKIR, () - HDP, 7 Haziran seçimleri için yapacakları miting takvimini belirledi. Takvime göre HDP'nin seçim mitingi 3 Mayıs'ta Tekirdağ'dan başlayıp, 5 Haziran'da Hakkari'de son bulacak. HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ toplam 41 ildeki mitinglere ayrı ayrı, Adana ve Van mitinglerine ise birlikte katılacak. 

HDP'nin 7 Haziran milletvekili seçimleri için kesinleşen miting programına göre, HDP mitinglerine 3 Mayıs'te Türkiye'nin en batısında yer alan Tekirdağ'dan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın katılımı ile başlıyor. HDP'nin diğer Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılacağı ilk miting ise, 5 Mayıs'ta Kocaeli'de yapılacak. HDP'nin her iki eş genel başkanlarının ayrı ayrı katılacakları seçim mitingleri 5 Hiziran'da Figen Yüksekdağ'ın katılacağı Hakkari mitingi ile son buluyor. HDP'nin Eş Genel Başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ toplam 41 ilde seçim mitingi yapacak ve her iki genel başkan sadece Adana ve Van mitinglerine birlikte katılacak.
30 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak olan HDP mitingine Figen Yüksekdağ'ın katılması kararlaştırılırken, yine aynı gün İstanbul mitingine ise Selahattin Demirtaş katılacak.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.